Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда – Партизан, први пут ове сезоне (понедељак, 20)

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују екипу Партизана у утакмици 8.кола АБА лиге.

Мећ се игра у понедељак од 20 часова у хали Александар Николић, и биће још један у низу тешких мечева које црвено-бели играју у кратком временском периоду.

Биће ово 52. дуел Црвене звезде и Партизана, и први дуел две екипе у новој сезони регионалне лиге. Последњи одигран била је „мајсторица“ АБА лиге у којој су црвено-бели славили и стигли до шесте титуле регионалне иге.

Екипа Црвене звезде забележила је пред ову утакмицу 4 узастопне победе од тога три у Евролиги, а новом тренеру црвено-белих Душку Ивановићу биће ово први градски дерби:

Партизан је ове године направио изузетно добар тим. Нападачки тим са највећим потенцијалом, и у нападу у овом тренутку и најбољи тим у Европи. Самим тим мораћемо да одиграмо изузетно добро у одбрани како би дошли до победе у овом мечу – рекао је кратко и јасно први тренер црвено-белих.

Огњен Добрић: – Играмо меч са Партизаном, први ове сезоне. Те утакмице су увек другачије, у којима тренутна форма није пресудна. Очекује нас врло искусна изванредна нападачка екипа превођена још искуснијим стручним штабом, и током лета појачана са намером да направи резултат у Евролиги. Вредно се припремамо након тешких утакмица против Албе и Макабија, и верујем да ћемо одиграти добру утакмицу у понедељак пред нашим навијачима – рекао је Огњен Добрић.

Утакмица Црвена звезда мтс – Партизан НИС игра се у понедељак од 20 часова, клуб и овом приликом апелује на све који се у понедељак увече упуте ка хали Александар Николић да то учине раније како се не би стварале непотребне гужве. Такође, клуб апелује на све да спортски, фер и коректно навијају за свој клуб, без икаквих убацивања предмета на терен, вређања противника и актера овог меча.

Карте за ову утакмицу на којој неће бити гостујућих навијача у складу са правилима АБА лиге, пуштене су у продају још у четвртак, све информације можете пронаћи на следећем линку, уз важну напомену – сви власници сезонских улазница као и увек могу да присуствују утакмици!

Дођите у понедељак у нашу кућу и пружите подршку нашем тиму да дође до нових бодова!

The post Црвена звезда – Партизан, први пут ове сезоне (понедељак, 20) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

7 comments

Aleksa011 нов 29, 2022 at 00:22

Admine, uz tvoju NESHVATLJIVU podršku, ovaj Krvavi Zvezdas je oterao SVE ljude i komentare sa ovog sajta. Ni najveći grobar ne bi ovako upropastio ovu stranicu!

Reply
dusan нов 28, 2022 at 23:16

BRAVO ZVEZDO!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 27, 2022 at 22:29

Z…IMA DA NAS N.ADUVAJU KAO ZADNJU T.RAKTORSKU GUMU..

Reply
dusan нов 28, 2022 at 23:15

prestani vise da lupetas. sve si oterao odavde. kako ti ne dosadi da budes glup vise?

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 28, 2022 at 23:18

VAJDU GA

Reply
Никола нов 29, 2022 at 03:10

Срам те било магаре једно безобразно и неваспитано!

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 29, 2022 at 09:50

dućkaj ga

Leave a Comment