Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Гостовања у Лучанима

Омладинска и кадетска селекција Црвене звезде ће у суботу у поподневним часовима гостовати Младости у Лучанима, где ће покушати да остваре нове тријумфе, а пренос обе утакмице ћете бити у прилици да гледате на Звезда ТВ-у.

Омладинци Црвене звезде ће од 14 часова гостовати екипи Младости у оквиру 16. кола првенства. Верује Алексеј Вукичевић у нову победу.

Очекује нас веома тешка утакмица, и физички и психички, с обзиром да знамо каква је екипа преко пута. Врло су борбени, играју до последњег судијског звиждука, али за нас је победа једина опција, тако да верујем да ћемо диктирати темпо меча, без обзира на то што смо гости. Када је реч о тренирању с првим тимом, пресрећан сам што сам делио свлачионицу са таквим асовима и што сам имао ту част да заиграм за сенирое Звезде. Осећај је невероватан и то бих пожелео сваком играчу из Омладинске школе. Мора много брже да се мисли и игра, доста су агресивнији противници, али мислим да сам успео да парирам. Савете које су ми дали старији и искуснији – памтим до краја живота.

Кадетска селекција ће на терен у Лучанима истрчати пре омладинаца од 11 часова, а Андреј Петровић, чији је слободњак у претходном колу донео три бода нашим бисерима, оптимистично дочекује меч.

Биће тешка утакмица сигурно, није нам било лако ни када смо ми били домаћини, па сам сигуран да ће још незгодније бити у Лучанима. Ипак, на таквим утакмицама се показује карактер и освајају титуле, а ми то добро знамо. Мислим да је квалитет на нашој страни, али мораћемо то да докажемо на терену, ипак, не сумњам у моје саиграче. Гледамо ка циљу, а то је да будемо прваци на крају сезоне и никакве препреке не могу да нас омеју. Што се слободњака тиче, волим да их вежбам што више могу, драго ми је да се то исплатило у мечу са Графичаром. Тако да, може реприза слободњака и у Лучанима, али да не буде баш у надокнади времена при 0:0, него да много раније од тога преломимо утакмицу.

Полусезона се полако приводи крају, тако да нас за викенд очекују још само три такмичарске утакмице.

Субота, 11 часова, кадети – Црвена звезда – Оле
Субота, 13 часова, млађи кадети – Графичар – Вождовац

Недеља, 12 часова, омладинци – Графичар – Вождовац

The post Најава преноса – Гостовања у Лучанима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment