Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Првог дана прикупљено 116 јединица крви!

Данас је у Медија центру стадиона “Рајко Митић” од 10 до 18 часова одржан први дан 26. по реду акције “Црвено-бела крв” и прикупљено је 116 јединица крви.

Звездаши су искористили прилику да посете Маракану на изузетно значајан датум за све оне којима су црвено-беле боје у срцу. Наш клуб је данас обележио 31 годину од освајања титуле светског шампиона у Токију, а Звездин дванасти играч је још једном показао да се величина клуба одражава у његовим навијачима. Заљубљеници у црвено-беле боје су у великом броју посетили Медија центар стадиона “Рајко Митић” и одазвали се, као доста пута до сада, свим хуманитарним акцијама које је Црвена звезда спроводила претходних година.

Одлична сарадња са Институтом за трансфузију крви Србије је потврђена и 26. пут, а као што је то био случај у претходном периоду, акција је одржана осим у Београду широм Србије и Републике Српске. У главном граду је прикупљено 116 јединица крви.

Акција “Црвено-бела крв” ће бити одржана и сутра. Позивамо све звездаше да посете Медија центар стадиона “Рајко Митић” од 10 до 18 часова, покажу колико срце имају и донирају крв.

Све особе које одлуче да дају крв је потребно да буду здраве, наспаване, да обедују пре давања крви и да не буду под дејством алкохола или неких других опијата. Интервал између давања крви треба да буде три месеца за особе мушког, односно четири за особе женског пола.

The post Првог дана прикупљено 116 јединица крви! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment