Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Јавор – Црвена звезда 1:3 (видео)

Стадион: „ФК Јавор“
Судија: Мајо Вујовић

ЈАВОР: Николић, Јашић, Влашић, Вујадиновић, Момчиловић, Радивојевић, Видић, Станисављевић, Јакимовски, Одита, Вељовић.
Резерве: Глинкић, Новаковић, Мишић, Остојић, Шарчевић, Колаковић, Ифеани.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Тошић, Максимовић, Микић, Младеновић, Мијаиловић, Миливојевић, Евандро, Лазовић, Милуновић, Борха.
Резерве: Весић, Крнета, Димитријевић, Каду, Перовић, Мирић, Петковић.

Доста лоше су наши фудбалери започели утакмицу и после само неколико минута Јавор је повео. Гол је  постигнут у 7. минут након контре 3 на 1, а сигуран у завршници био је Одита. Након тога следи период растрзане игре, али уз посед лопте на нашој страни који није много тога донео. Све до 34. минута није било неких правих прилика, а онда Евандро постиже свој нови гол за изједначење. Претходно је Лука Миливојевић центрирао са десне стране, ту лопту само закачио Никола Микић у скоку, а онда Евадрно после пријема лако убацује лопту у мрежу. Био је то његов седми гол ове сезоне чиме је наставио са добрим партијама ове сезоне.

Била је то најава потпуног преокрета који се десио само пар минута касније. Дугу лопту послао је Мијаиловић напред, Борха се феноменално заградио и посало лопту саиграчима на страну, а након центаршута Миливојевића лопта стиже до Луке Милуновића који главом са пар метара постиже свој први гол у дресу Звезде. До краја полувремена било је још пар напада, а треба напоменути можда и регуларан гол Борхе који је поништен због офсајда у надоканди првог полувремена.

Била је то права успаванка у другом полувремену, а тек у самој завршници меча Филип Младеновић постигао је као и Милуновић свој првенац у црвено-белом дресу. Примио је лопту на левој страни, финтом избацио свог чувара, а онда десном ногом у контра угао прецизно послао лопту. Феноменалан гол данас одличног Младеновића! Асистент је поново био Лука Миливојевић. Претходно су играчи и ејдне и друге екипе друго полувреме одиграли доста лоше. Лопта је углавном била на средини терена, уз нешто већи посед домаћих, али није било опасности по Бајковића.  У игру су у наставку ушли свежији играчи: Каду уместо Мијаиловића, Марко Мирић уместо Дарка Лазовића, а у самом финишу на на место штопера отишао је Никола Петковић уместо Душка Тошића. Разлог је вероватно то што на следећем мечу Тошић неће играти због картона, па се очеуке да урпаво Петковић заузме његово место.

На крају веома важна победа наших фудбалера, који са ова три бода праве притисак  свом највећем ривалу, да данас победи и задржи предност од осам бодова или ће та предност бити још мања. Ваше утиске о утакмици поделите са нама и на нашем форуму.

Повезане вести

129 comments

fringe мар 11, 2012 at 00:07

Procitah dosta komentara pa rekoh da kazem par reci. Cisto iz mog ugla, pa koga zanima nek oceni. Moram da pohvalim sve momke za igru, pre svega za borbenost! Dolaskom Mladenovica i Milunovica dobili smo sta smo trazili. Dobili smo levu stranu!!!! Sva tri gola pala su sa te strane. Evo par najboljih danas:
-MILIVOJEVIC odlican zasluzuje epitet igraca utakmice! Odusevio me danas, nadam se da ce se iz utakmice u utakmicu iznova dokazivati!
-MLADENOVIC odlican, narocito u ovako ofanzivnoj formaciji, isto vazi za njega da mora ovakve partije da pruza stalno
-MILUNOVIC takodje odlican, mislim da ce biti najbolji strelac na prolece, a evo i zasto, sa desne strane imamo lazovica i milivojevica koji u ovakvoj formaciji mogu da mu napakuju dosta golova.
-EVANDRO sta reci, maestro najbolji strelac ekipe!

E sad ostali su solidno odigrali, neki malo bolje neki ne, jedino oko cega ne mogu da se slozim su kritike na racun LAZOVICA, MIKICA i MIJAILOVICA. Evo i zasto: Mikic je namestio gol Evandru, dakle upisao je jos jednu asistenciju! A Lazovic je bio vrlo opasan po gol na desnoj strani i time otvorio prostor na levoj gde smo i dali vodeci gol, imao je par prodora, solidnih suteva, da ne zaboravim njegovu dobru partiju na prosloj utakmici gde je pored Evandra i Mladenovica po meni bio najbolji igrac. Dakle on je konstantno dobar sto je najvaznije!!!! Mijailovic je pogresio kod primljenog gola ali se zato iskupio borbenoscu i zasluzan je za vodeci gol! Dakle solidan.

Zapalo mi je za oko i to da je u drugom poluvremenu ulaskom KADUA dosta poboljsana igra odlicno je kadu proigravao igrace, a izmedju ostalog u tom nekom periodu je i pao pogodak posle sjajnog prodora i suta MLADENOVICA. Dakle i KADU iako je malo bio na terenu odlican po meni.

Ostali su bili solidni, ali definitivno TOSIC ne moze da igra stopera ali to je iznudjeno resenje i to nam je trenutno najslabija pozicija, pored naravno rasnog SPICA, ne zbog toga sto je Tosic los vec jednostavno se mnogo bolje snalazi na boku, sto je i njegova prirodna pozicija. Ali dobro videcemo na kraju krajeva.

AH da!!! -6, -6, -6, -6, -6 OOOOoooOOOOooo
Ko zna, kako je krenulo mozda ima sanse za titulom! Mada mislim da je ipak to veliko breme za ove igrace, polako videcemo. Toliko

Reply
Bogdan мар 11, 2012 at 04:17

Samo jedna ispravka,Milivojevic je namestio gol Evandru,a ne Mikic 🙂

Reply
Андрија мар 11, 2012 at 04:45

Миливојевић центрирао, Микић продужио главом, Евандро реализовао 😉

Reply
fringe мар 12, 2012 at 12:44

Upravo tako, sto se kaze mat u tri poteza 😉

Reply
miki мар 10, 2012 at 23:20

Posle duze vremena opet ona stara zvezda. Koliko znaci igranje Milunovica ne trebam ni da komentarisem, decko je pun pogodak! Svaka cast onome ko ga je doveo!
Lazovic ocajan. Opet po starom, odigra 2 utakmice dobro pa dve lose i tako u krug.
Nego nesto je otoplilo! Mislim da se niko nije nadao da ce se skoro prepoloviti razlika za prva dva kola! Sada samo pametno, imamo ih!

Reply
Djoksonidis мар 10, 2012 at 21:33

„“Napisacu samo jedno.. a to su dve stvari“ :
1)Smederevo, 2)puna Mara..3)prolecna DERATIZACIJA
Zvezda oOoOoO

Reply
igor мар 10, 2012 at 21:06

Sektaši odigrali 0-0, sad je – 6 kako dolazi proleće tako se topi i naš zaostatak. Jest’ da nema veze sa temom al dobro 😀

Reply
Danko мар 10, 2012 at 18:06

Malo bolje. Vidi se budućnost polako, ali sigurno. Ova liga i tereni ne zaslužuju Zvezdu. Liga jer sudije tolerišu 27 faulova na utakmici i nikoga ne isključe ( ev. prosjek 13). Teren aj zdravo. Toleta treba smaknuti jer se ovakvim terenima daje zeleno svjetlo. Nek bude 10 timova u eliti al nek svaki ima dobar teren.

Reply
lukank мар 10, 2012 at 18:27

e da ti znas kakvih sve terena ima, eo npr crna gora, sve cuka do cuke i blato, nedaj boze kisa da padne. ovaj teren u ivanjici je sasvim solidan.

Reply
urosh мар 11, 2012 at 01:37

kada bi svi imali kvalitetne terene onda bi se pravili i kvalitetniji igraci a ovi nashi prvo ulazu u tribine i osvotljenje umesto u terene i zato igramo po ovakvim njivama gde mogu i noge da se polome. Bilo je price jedno vreme da se omoguci igranje u super ligi samo onima koji ispunjavaju sve uslove ali se zbog kvaziklubova i filijala malog tima koji utakmice igraju na tudjim stadionima a sve u interesu malog kluba. Investicija u teren je mnogo manja i od reflektora i od tribina, za reflektore koliko sam chitao krece se cifta od 500-800 000 eura u zavisnosti od kvaliteta a za tribine necu ni da spominjem cifre, dok za solidan teren sa dobrom drenazom i kvalitetnom travom cena se krece od 300-500 000e

Reply
MILAN KG мар 10, 2012 at 17:53

vazno je da smo dobili kako tomislis mora se na vreme osigurati pobeda tesko je nekome u prvom poluvremenunekome dati 3 komada nismo mi barsa ni real i oni ne mogu na vreme da obezbede pobedu dali smo tri komada i svaka kritika nema smisla prava provera bice sa partizanom u kupu tu ce da se vidi da li je prosinecki pravi ili ne i ne samo on nego i igraci ako ih sada ne pobedimo ne znam kad ce mo.

Reply
marv мар 10, 2012 at 17:34

igraju dobro, ali samo kad je frka

Reply
Slobodan мар 10, 2012 at 17:18

Bajkovic – Solidan. Kod gola nista nije mogao, a ostatak posla je obavio korektno…
Mikic- Borben, sasvim dobar danas…
Tosic- Definitivno on nije za poziciju stopera, to i veci laici od Prosineckog vide, asto Robi tome okrece glavu pitanje je… Tosic nema smirenost za tu poziciju, nije bas vest u iznosenju lopte, opasno je da on igra na stoperu… Maksimovic- Solidan, moze sigurno mnogo bolje, u to sam ubedjen.
Mladenovic- Izuzetno dobar… Neumorno je spartao po levoj strani svih 90 minuta, uputi vise dobrih centarsuteva koji bi neki bolji spic od Borhe zavrsio realizacijom, i na kraju dao i gol, a pre gola usao u jednu dobru sansu… Sa ovim momkom smo dobili mnogo, i to ne samo po strani, vec on pretstavlja ozbiljnu opasnost po protivnicki gol.
Mijailovic- Cini mi se da Micko mora malo na hladjenje… Previse ga je Robi digao. Mislim da u ovom momentu Milivojevic moze bolje od Micka na zadnjem veznom.
Milivojevic- Odlican, ucestvovao u akcijama kod sva tri gola, asistirao kod dva… Sjajan ucinak… Mislim da bi jos korisniji bio na zadnjem veznom, jer ima odlicne karakteristike i kao defanzivni i kao ofanzivni igrac… Ubedjen sam da bi ovaj momak na zadnjem veznom jos vise dao timu, jer bi smo dobili na sigurnosti na toj poziciji (na kojoj Micko trenutno apsolutno ne blista) i doadatno na ofanzivi kada napadamo…
Evandro- Maestro je nase suvo zlato… Ofanzivni vezni koji na pola sezone ima ucinak od sedam golova, plus ko zna koliko asistencija… Suvisan je svaki dodatni komentar…
Milunovic- Sjajan… Momak je u mnogome sa Mladenovicem po levoj strani danas kreirao igru naseg tima… Takodje, sjajno je utrcao kod drugog gola i pokazao da je znatno opasniji od Perovica na levoj strani…
Imao jos nekoliko pozicija i izglednih situacija… I ostavio po mom misljenju vrlo pozitivan utisak…
Lazovic- Mislim da je vreme da Robi malo Lazu spusti na zemlju… Nas najbolji igrac jesenas nije ni bleda senka onog fudbalera kog smo gledali pre tri meseca, i to se ponavlja drugu utakmicu uzastopno… Sta je razlog tome ? Mislim da Lazovic previse solira, da postaje sebican i uopsteno da je malo poleteo… Tim ga je jesenas izbacio i on mora da radi za tim…
Borha- Po meni jednostavno nije za poziciju centarfora… Puno zadrzava loptu, nema realizaciju u sansama, nije bas najbolji u skok igri… Mnogo toga mu nedostaje da bi bio spic kakav je potreban Zvezdi… Mozda bi utisak i bio malo bolji da mu je priznat gol u 45 minutu, ali ne smemo bezati od realnosti…
Zamene
Kadu- Dobar, njegovim ulaskom se smirila igra, dobilo se na pasu… Izuzetno koristan, i misljenja sam da u ovom momentu ima mesta u startnoj postavi…
Miric- Mislim da je mnogo ranije trebao u igru umesto indisponiranog Lazovica…
Petkovic- I suvise kratko na terenu da bi smo pricali o njegovoj igri…
Po meni, najvise bi smo u ovom momentu mogli da pruzimo u sastavu :
Bajkovic-Mikic-Maksimovic-Tosic-Mladenovic-Milivojevic-Evandro-Kadu-Milunovic-Asamoa-Lazovic

Reply
Kile мар 10, 2012 at 17:26

Svaka cast majstore, kao ja da sam pisao 🙂 Mislim da bi nam dobro dosao Kasalica u spicu, ili Asamoa, treba nam neko lucidan i fudbalski drzak ko ce da sutne sa 16 metara, predje 1na1 pa raspizdi, a ne neko da bije stopere.. naravno Borha je dosta koristan za ekipu, to nije sporno ali prosto nam treba malo kvalitetniji napadac, zeleo bih da vidim kako bi nam izgledao tim bez njega pa bi mogli vise o tome da diskutujemo! Sto se tice Lazovica i Micka slazem se, Laza je i na prosloj utakmici mogao da doda decku a mislim da je sutnuo, danas isto nekoliko puta, mnogo je otisao u oblake, a mislim da Micku samo nije bio dan, mada je imao par solidnih startova u defanzivi, u ofanzivi limitiran cak smo i gol primili njegovom greskom!

Reply
Nemanja Muslin мар 10, 2012 at 17:26

Pa ovamo rece da Tosic nije za stopera ( i nije ) a posle ga stavljas u tim koji mislis da treba da igra ? o.O

Reply
Ajde мар 10, 2012 at 19:26

Kakav bre Asamoa ??? Jos je on ne proveren da bi igrao u prvoj postavi,pored zivog Kasalice,i muka mi je od vas koji analizirate ceo tim posle neke tekme,smarate bre,niste vi treneri i ne mozete nista da promenite,jedino mozete ovde da se pravite pametni,ovde si nas smorio sa analizom celog tima,da bi na kraju napisao samo 2 izmene u prvih 11.

Reply
Hahaha мар 10, 2012 at 19:28

Kazes Borha nije za spica,prvo i tebi i ostalima nije za krilo,sad vam nije ni za spica,pa onda jedino da igra stopera,ili da batali fudbal,jer po vama on ne zna nista da igra !!!

Reply
milos мар 10, 2012 at 19:56

Sve je ama bas tako, od igraca do igraca, bar je to i moje misljenje!

Reply
Mormilce мар 10, 2012 at 23:35

Tuzno je sto sad pricate za Lazovica kako dve utakmice odigra dobro,kako ne dodaje loptu itd.Decko je odlican,ali normalno da ne moze svaku utakmicu da da 2 asistencije i 2 gola,a danas ga niko ocigledno nije primetio osim mene zbog toga sto je ostatak tima a pogotovo leva strana bila sasvim solidna,a u jesenjem delu lazo je igrao sam bukvalno..a sledecu utakmicu kad milivojevic,milunovic,mladenovic,ne budu igrali ovako dobro a lazo pokida bice Lazo majstore,a ovi nisu za zvezdu..Manje kenjanja i spremajte se bolje za Smederevo,Borcu,Partizan itd.. da im pokazemo bre zasto je ovo Zvezdino prolece!!

Reply
Alex мар 10, 2012 at 17:16

Rezultat odlican i na trenutke solidna igra, ali mnogo me nerviraju cuvajuci loptu bez cilja da daju taj treci gol nego se do 86min tresem i znojim kada ono drvo iz Ivanjice pridje na 30m od gola. Bre ljudi mora se osigurati pobeda na vreme, 2 gola prednosti uvek mora biti cilj i filozofija, moze i 3+ naravno :D. Previse rizikujemo, Bajkovic nenormalan kao i uvek. Ja na Tosica nemam zamerke, odradio je ok posao. Borha je igrac za bunker odbrane protiv kojih obicno igramo jer i da nam je u napadu Eto covek ne bi uradio nista jer je opkoljen sa minimum 3 igraca. Ume da sacuva loptu i podeli je igracima. Nazalost i ja bih voleo nekog terminatora od napadaca ali nemamo nazalost. Videcemo kakav je Asamoa…. Novajlije odigrale odlicno, Milunovicu svaka cast, dao gol na debiju i jos uz to veci navijac Zvezde od svih nas, pamtice ovaj dan ceo zivot.

Reply
aleksej87 мар 10, 2012 at 17:06

Nisam od onih koji komentarisu i vode polemiku ,ali imam potrebu posle ovoliko komentara da i ja nesto kazem!
Virtuelni navijaci,kriticari,treneri,grobari – smanjite malo sa komentarisanjem i pljuvanjem !!! Opet pljujete Tosica – a covek nije kriv sto mora da igra to mesto a samo pre 6meseci ste ga dizali u nebo !
I prestanite sa upravom,trazenjem igle u plastu sena i slicno – MNOGO se ponavljate i pricate iste price posle svake utakmice !
Svaki DELIJA zna ko nam je u upravi,ko stoji iza dominacije Partizana i ostalih stvari – VISE PODRSKE MANJE PLJUVANJA !!!

Reply
Nemanja Muslin мар 10, 2012 at 17:30

Tosica su svi hvalali pre,zbog njegovih igri na mestu levog beka.Za stopera nije !!! A sto se tice uprave njima je ova polusezona biti ili ne biti . !

Reply
aleksej87 мар 10, 2012 at 18:32

Lepo sam napisao : a covek nije kriv sto mora da igra to mesto!!!

Reply
czvpop мар 10, 2012 at 17:05

Teren je katastrofa za igranje fudbala do noge, tako da sam ja prezadovoljan danasnjom igrom naseg tima… Pobedili smo neocekivano lako bez obzira sto smo gubili, ja sam danas video neku novu Zvezdu, ovo je po meni vrlo tesko gostovanje i ako se ovako bude igralo bice to ok… Cemu kritike i danas? Klinci koji su igrali su objasnili, vidi se da vole klub i da im je stalo, a to je meni najbitnije… Ja sam video da se oni kao lavovi bore i to je ono sto nam je falilo… Jos kada Lazovic bude odigrao dobro, mi smo opasni na obe strane i to ce biti neka nova Crvena Zvezda, koja sa lakocom dobija gostovanja na kojekakvim njivama… Idemo Zvezdo, gazi samo… Sa ovakvim odnosom i zeljom za pobedom, ja vec vidim minimum 3 komada u mrezi Smedereva…

Reply
Era мар 10, 2012 at 16:57

Nisam gledao prvo poluvreme, ali smo imali 1-2 na prvom poluvremenu. U drugom delu rutinski, drzimo loptu, igramo odlicno odbranu i onda gol. Nismo igrali sa 100% snage, jer nas vec u sredu ocekuje utakmica protiv partizanove filijale Smedereva. Milivojevic ima odlican pregled igre i sjajan pas. Mladenovic je dao prelep gol, ubacivao se. Igracemo iz utakmice u utakmicu sve bolje!
Ni dan ni godina…

Reply
lukank мар 10, 2012 at 16:44

ja cu kratko, solidna igra, borha potpuni promasaj, robi stavljaj asamou, tosic i mikic nesigurni, mladenovic luka luka2 i maestro odlicni, ostali su bili dobri.

Reply
Arsen Venger мар 10, 2012 at 17:13

Slazem se…

Reply
Aleksandar мар 10, 2012 at 16:38

Solidan rezultat. Novajlije me odusevile.
Borha i Mikic po starom. Mora da igraju 90 minuta. Stojkovic mora da ceka 3 godine da bi ga Prosinecki gurnuo u vatru. Borha je tako ocajan da nemam reci. Nadam se da ce na sledecoj utakmici igrati Asamoa, Kasalica ili Ozegovic barem 15 minuta i posle celih 90 minuta.

Reply
Raka Delija мар 10, 2012 at 16:36

Koliku glavu ima onaj Odita, čoveče, nestvarno….Što se meča tiče sasvim korektna igra i zaslužena pobeda.Milivojević i Luka Milunović veoma dobri,Mladenović sjajan,dobili smo pravog beka,pokidao je danas.Idemo u sredu da zgazimo grobarsko Smederevo da grmi Marakana.

Reply
Шеша мар 10, 2012 at 22:04

Ахахахахахахаха, и ја сам се том чудио сваки пут кад га камера зумира! Још све гледам да нисам раширио слику на ТВ-у, па да је до тог :/

Reply
delija zauvek мар 10, 2012 at 16:32

Svaka cast novajlijama,svi do jednog su dokazali da smo dobili prava pojacanja i nosioce igre,Maksimovic sjajan u par navrata prekidao je akcije u pravo vreme,Milivojevic je pokazao zasto je Prosinecki toliko zeleo da bas on dodje u nas tim,3 asistencije na jednoj utakmici svaka cast,a za Mladenovica necu ni trositi reci samo cu reci da skoro nismo imali boljeg levog beka sa takvom brzinom i sjajnim centarsutom,A za Lazovica mozda cu dobiti minuse,ali gde je taj decko na utakmicama,da li neko pamti kada je on odigrao dobru utakmicu a da to nisu pripreme,gledam ga danas dok ova deca koja su dosla izginuse za nas dres,on kao manekencic ne ulazi u duele,dal je jednu loptu dao kako treba ili jedan dobar centarsut izveo,vazno je da tera modu i da ima rolku ispod dresa a sto ga nema nigde nema veze,izgleda da Pizon i nije bio lud kad ga nije stavljao da igra!!!A sad lupajte minuse briga me!!!!

Reply
Nego sta.. мар 10, 2012 at 23:41

Nego sta nego ces – da dobijes.

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica мар 10, 2012 at 16:32

Sad sam stigao sa utakmice…igra je bila sasvim solidna…ali je evidentno da napolje treba da idu Tosic i Borha…ocajni su…Bajko se mnogo igra(lud je kao struja),Mikic standardno solidan,Maksa odlican,vec pomenuti Tosic ocajan,Mladenovic odlican,Micko sasvim solidan,Evandro takodje,Milivojevic strasan(3 asistencije!?),Lazo standardno dobar,Milunovic takodje,Borha klasicno drvo…

Reply
crni_redstar мар 10, 2012 at 16:32

Teren je malen zbog toga nije mogla da se iskaze igra lazovica,borha je dosta dobro odvlacio njihove stopere,ali nije on spic za zvezdu,micko je bio los kao i u prosloj utakmici i mislim da on i mikic treba da se presele na klupu sto hitnije…najbolji igrac bez konkurencije i najbolje pojacanje je mladenovic,ja ne mogu da verujem koliko smo dobar posao napravili,ne mogu da verujem da imamo takvog igraca posle toliko godina! i u prvoj utakmici je blistao! milivojevic i milunovic su momci koji ce tek pokazati sta umeju,danas su blistali.evandro-kakva je to lenjstina,da taj covek svoj talenat pomesa sa trudom,bio bi najbolji igrac zvezde,tako dobar sut,osecaj za gol,pas,dribling,ali je kilav ,bezvoljan i od njega ocekujem vise jer on to moze,on daje golove sa lakocom,zavisi samo od njega.kadu je odlican i moga bi da pocne sledecu utakmicu umesto micka,a luka da predje na zadnjeg veznog…jos je rano za analizu ostalih igraca,ali su ovi do sada najvise pokazali…jos ne znamo sta da ocekujemo od kasalice,paseka,azamoe,perovica i dimitrijevica. dobro smo odigrali na nezgodnom terenu,svaka cast,ali robi da nije tvrdoglav toliko igrali bi mnogo bolje siguran sam u to,sta god da bude sa zvezdom u narednom derbi znam da ce za to biti odgovoran iskljucivo prosinecki i njegova taktika,a ne igraci koji su najtalentovaniji i najbolji u srbiji i sire! ovaj tim ima snage sa pravim strucnjakom da raznese partizan!

Reply
alex86 мар 10, 2012 at 16:26

Ovo danas vec lici na nesto.Mnogo smo bili bolji danas nego protiv Spartaka.Mladenovic me je odusevio,on je danas bio nas najbolji igrac,ali i Milivojevc,Milunovic pa i Evandro su bili odlicni,sve u svemu za sada sve ide u dobrom pravcu.Jedino sto mi je smetalo danas je Borha,valjda ce Robi posle ove utakmice sansu pruziti Ozegovicu,Asamoi i Kasalici koje se oporavio.

Reply
realnost мар 10, 2012 at 16:26

Nema logike… Pored MIHAJLOVIĆA I ĆOSIĆA, Petković ne sme da igra štopera na sledećoj utakmici…

Reply
Icaaa мар 10, 2012 at 16:25

ako bude igrao pre oporavljenog kasalice(znaci za 2do3 kola) onda stvarno mora da igra zbog te ‘ klauze ‘

Reply
wolf мар 10, 2012 at 16:31

Pa neka prekrse tu klauzulu ako postoji,naljuticemo ih i vratice ga odakle je doso ako Bog da sto pre

Reply
laki мар 10, 2012 at 16:32

Kaze se klauzula…a stv Borha se raspada…nije brz,nema zavrsni udarac…jedino mu je snaga jaca strana…

Reply
vegas мар 10, 2012 at 16:21

Zasto nema OZEGOVICA,ASAMOE,JANKOVICA………Molim odgovor na ovo pitanje?!?!?!?!?!?!?!

Reply
micho9 мар 10, 2012 at 23:16

Zato što nemaju mjesta u timu.

Reply
urosh мар 11, 2012 at 01:19

ozegovic i jankovic su i suvishe mladi a ovi mungosi bi ih povredili i stavili u dzep, a sto se tiche asamoe on je bio van ekipe dve nedelje, napustio je pripreme kako bi se vratio u domovinu i produzio vizu, a vratio se dan pre prve utakmice sa spartakom, tako da mozda zaigra tek sledecu utakmicu. Iskreno po meni koliko sam video sa priprema meni asamoa deluje vishe kao odlican vezni igrac jer lepo deli lopte i ima preglednost ali ne deluje mi kao spic jer je nekako slabasan i iskreno neznam kakav sut ima, dao je samo jedan gol za kratko vreme na pripremama i to glavom, tako da bih ja njega pre stavio odmah iza napadaca nego kao isturenog napadaca.

Reply
Djolle мар 10, 2012 at 16:19

Solidna igra, zadovoljan sam. Milivojevic i Mladenovic pokidali, Evandro je bio angazovan celu utakmicu i odigrao dobro. Lazovic slabiji nego inace, mora i moze on to mnogo bolje. Mnogo mi je drago sto je bas Milunovic dao gol. Kako se samo decko radovao, vidi se da je cigan do koske. Samo bih dodao da nije odbrana kriva za gol vec sredina, tacnije Micko. Ali da nije njega i njegovog pozrtvovanja ne bi bilo ni drugog Zvezdinog gola, ima je nekoliko intervencja u odbrani kada je rekinuo odlicno ptencijalno opasne napade Javora, pa se moze reci da se iskupio. Bar kod mene.

Reply
micho9 мар 10, 2012 at 23:15

S tim što se može reći i da on nije jedini krivac za gol. On je pokušao da prebaci igru na drugu stranu, ali je pogodio Evandra i njima se lopta odbila idealno.

Reply
escort мар 10, 2012 at 16:17

Nazalost, Borha IMA tu klauzulu u ugovoru da MORA da igra svaku! Mislite da bi ga Robi drzao onakvog na terenu, da nije toga? Ma ajde, covek je spor kao kornjaca, a gol nece dati jos na 20 utakmica, jedino neka frljoka da udje. Budimo realni, covek je uzas. Da imamo spica kakav valja, sad bi dali bar jos dva komada.

Reply
Aleksandar мар 10, 2012 at 16:31

Joj ajde cuti. Najvece izmislotinja da to pise u klauzuli.Tako nesto je zabranjeno i ne postoji. A ako bi to bio razlog sto on igra ukinuli bi pozajmicu koja istice 2013. Razlog sto on igra je zelja Prosineckog da od njega napravi napadaca. I ako za 20 utakmicu bude dao 4 gola, Prosinecki ce i dalje da ga gura zato sto je tvrdoglav. Bruka i sto mora da odigra 90 minuta.

Reply
Goran мар 10, 2012 at 16:35

Ma kakva klauzula, zar ga ne bi zamenio u toku meča? Nisam gledao do kraja utakmicu, jel zmanjen Borha?

Reply
Aleksandar мар 10, 2012 at 16:41

Gorane ma kaki zamenjen. Vec dve utakmice za redom igra svih 90 minuta.

Reply
Goran мар 10, 2012 at 17:04

To onda znači da je Robi tvrdoglav, da ne postoji klauzula.

Reply
DSDS мар 10, 2012 at 16:17

Одлична појачања .
Браво за најбољег Младеновића, Милуновића , Миливојевића, па и Максимовића. Лепо је видети како играју СРЦЕМ !
Мићко је био солидан , али имао је мале грешке, не треба му замерити јер је био најбољи прошли део првенства, као и на прошлој утакмици.
Гол ме није толико изнервирао јер је био примљен из глупог кикса..
Више ми је сметала шанса Одите , када су заказали Микић и Тошић..
Дакле, друга страна медаље су Микић , Борха и Тошић, који ако се не поправе , МОРАЈУ да иду из тима .. Мислим да пре Микића мора да игра Стојковић. Борху треба да замени Касалица када се опорави, а Тошић ако буде играо против јачег ривала, ми ћемо примити 3 комада сигурно.

Reply
Goran мар 10, 2012 at 17:06

Bravo! Ovo je odličan komentar, u potpunosti se slažem.

Reply
Djoksonidis мар 10, 2012 at 16:15

Briga me za glodare DERATIZACIJA u toku,a stice se utisak da nas ima vise samo na ovom portalu nego njih ukupno 😎
Maksimovic,Mladenovic,Mijajlovic,Milunovic,
Milivojevic i Lazovic.. deca nasa,dragulji nasi, kadri da Zvezdu i Srbiju
odvedu daleko .. ka slavi.. budimo strpljivi,braco.
Odoh u Pionir!
Zvezda oOoOoO

Reply
Arsen Venger мар 10, 2012 at 16:14

Igra je bila odlicna ali samo u zavrsnicama poluvremena (30-45+i od 80 -90+min)
Novajlije su odlicne jos samo da Lazovic (nas najbolji igrac udje u formu) i da odbrana bude znatno sigurnija po meni Mikic treba malo da sedne na klupu, dalje nekako cim je izasao Micko bili smo ofanzivniji nego inace, a ovoga puta je posed lopte bio znatno manji nego na jesenjem delu sezone a cak 15 suta na gol (9 u okvir gola ako se ne varam).
Jos jednom pohvale za pre svih Mladenovica, Milunovica i Milivojevica pa i Evandra…
ps. i dalje ne mislim da igramo odlicno niti da smo razbili Javor jer da Evandro nije opet umuvao gol u pravom trenutku sad bi citali samo negativNa prepucavanja!

Reply
DSDS мар 10, 2012 at 16:26

Све стоји , али да се Евандро није умувао у гол , дао би га неко други јер смо много оштрији како Миливојевић креира игру..
Био је ту и гол Милуновића из офсајда , поништен гол Борхе на центаршут.
Не кажем да смо перфектни , али ово је много конкретнија Звезда. Нарочито лева страна са Милуновићем и Младеновићем. Мени је драго да Лазовић није био најбољи у овом мечу, јер ће отићи на лето , волео бих да се осмели и покаже пред Партизаном, јер знамо шта је радио слабим ривалима…
Радују клинци који су будућност екипе.

Reply
festina мар 11, 2012 at 01:12

nijedan nas gol nije bio iz ofsajda osim onaj borhin koji je i ponisten, imam arenu hd i celu utakmicu sam odgledao u detalj.

Reply
josif мар 10, 2012 at 16:12

Poceli smo vrlo lose,i tako igrali do 30-tog minuta a u greskama su prednjacili Mijailovic koji je i protiv Spartaka vracao unazad,komplikovao uz los pas i pregled igre tako je poceo i danas i ludog Bajka koga nemogu da svarim majkemi.Od 30-45 minuta smo poceli da igramo dobro,postigli smo 2 gola i mislim resili utakmicu,u drugom smo kao i uvek stali i umesto da ranije damo treci mi drzimo protivnika u igri,sem krasnog pogotka Mladenovica skoro da nismo uradili nista.Bajkovic-vrlo nepouzdan,kada mu protivnik izadje 1na 1 obavezno ga matira,Mikic-spor i bezidejan,uvek borben,Mladenovic-kada se oslobodio pritiska pokazao veliki potencijal,Maksimovic-treba puno bolje,odbrana nije samo nabosti loptu,Tosic-solidan,Milailovic-mislim da netreba da bude starter nego da ulazi 25-30 min,Evandro-danas sasvim dobar,Milivojevic-solidan ali mislim da ima potencijala za puno vise,Milunovic-sasvim solidan uz oset za gol,Borha-puno radi,trci,bori se ali neulazi u sanse i usporava igru i na kraju Lazovic-sta reci sem da su mu izgleda price o parama zamutili mozak,ako misli da igra neka igra a zna da igra i da bude najbolji ako ne red je da ustupi mesto onome ko to zeli.Od izmena bi pomenuo Kadua koji je meni jako drag igrac i mislim da ga treba koristiti na gostovanjima kao dzokera jer na ovakvim terenima i nemoze puno.Pozz.MKD

Reply
Aleksandar мар 10, 2012 at 16:46

Mislim da gresis sto se tice Micka i Lazovica. Sad treba da mu se pokaze poverenje. Staviti ga na klupu je totalno suprotno. A sad o Lazovicu. Ja mislim da je za njegovu igru potreban veci i bolji teren. Protiv Spartaka je pokazao ko je i sta je.

Reply
I.V.A.N мар 10, 2012 at 16:10

Zasto svi kukate sto igra borha kad on mora da igra jer ima klauzulu po kojoj mora da igra.svaka cast za momke ,bice ovo sve bolje i bolje .

Reply
Dražen мар 10, 2012 at 16:12

Ne lupaj vise za tu klauzulu, jer takvo nesto ne postoji! Ni ja ga ne volim gledati u prvih jedanaest, ali ne odlucujemo mi o tome ko igra.

Reply
Nemanja Muslin мар 10, 2012 at 16:14

pa kako drugacije da shvatimo to sto borha svaku utakmicu igra,a sve je gori i gori ?! dosao je na pozajmicu,tako da me to ne bi cudilo da to stoji u ugovoru,..

Reply
Dražen мар 10, 2012 at 16:27

Pa zato sto ga ocigledno Robi gotivi i vise nego sto treba, bas kao i Tosica.
Ja ne znam koliko godina tacno pratim fudbal, ali nikada nisam cuo da neki igrac ima klauzulu po kojoj mora igrati.

Reply
wolf мар 10, 2012 at 16:34

Tosic je i zasluzio zbog prethodnih partija u zvezdi da se gotivi cime je drazene borha to zasluzio i ne brani ga vise covece vidis da ima dve leve noge i gol ce dati svake prestupne godine

laki мар 10, 2012 at 16:36

Pa hajde reci,ko bi u ovom trenutku mogao da igra sem borhe centralnog???Kasalica povredjen,Ozegovic mi jos nije za od pocetka,aj reci ko bi mogao???i ne serite vise o toj je**noj klauzuli,jer niko nije lud da to potpise…jer bi to znacilo,da ovaj ne mora dolaziti na treninge da pijanci po ceo dan a da mora da igra…aj ne lupajte gluposti….

Dražen мар 10, 2012 at 16:44

De mi reci gdje ga ja branim. Da ulazis na forum vidio bi kakav stav ja imam u vezi Borhe.. A sto se tice Tosica, on je to zasluzio na osnovu partija na lijevom beku, ne na stoperu.

dr мар 10, 2012 at 16:47

Naravno da postoje klauzule po kojoj igrac mora biti u startnih 11 ako je zdrav. Tako nesto se bas desava kod pozajmica.

Goran мар 10, 2012 at 17:12

Neko lupio za tu klauzulu i to tako otišlo dalje, ja ne verujem da neko može da poveruje u to. Pa taman da igra Mesi, ne bi mogao da ima klauzulu. To je i zabranjeno. Svašta. Robi je bre dosadan.

wolf мар 10, 2012 at 17:57

pa nije tosic kriv sto igra stopera alooooooo,ma pre bih i ozegovica u spic nego ono truplo,svi kolumbijci da se vrate u brazil pod hitno 🙂

Шеша мар 10, 2012 at 16:07

Честитке момцима на побједи, али као и увијек има али… Тошић?! Јел он може он да убаци у своју главу да не игра лијевог бека, не игра задњег везног и нема шта да тражи у нападу, осим у случају прекида! Па примили смо гол зато што је он остао напријед! Једва чекам Касалицу да видим!

Reply
Delija Mpek мар 10, 2012 at 16:07

Nahvatao zadnjih 20-ak minuta i poslednji gol.Mulunovic se radovao istom kao da su mu ispunjeni svi snovi.Dobro je sto su dovedena deca koja vole Zvezdu,svaka cast upravi i Robiju.Premda je druga utakmica,a gotovo nov tim sa vecinom mladih i ne toliko iskusnih,verujem da ce biti sve bolje i bolje.
Jedino mi je zao sto kup sa Partizanom dolazi toliko brzo.
Sad se jedu pljuvaci Robija i uprave,navijali za losu igru i Javor.Njima bi smetao i Murinjo sve sa Ronaldom da dodje.

Reply
volim zvezdu мар 10, 2012 at 16:40

Bravo matori, ziva istina.Pogotovo ovo poslednje…sve sami znalci i kritichari… pozz

Reply
Luka мар 10, 2012 at 16:06

Не знам за вас, али мене је данас одушевио Максимовић. У пар наврата је феноменално и правовремено стартовао на лопту без фаула. Одличан у скок игри и у маркацији. Одавно чекамо оваквог штопера!

Reply
Ryber Palunko мар 10, 2012 at 18:14

Pa čak i protiv Spartaka, kad se opasno prepao i na zemlji odigrao slabašno, primjetno je bilo da s njim, prestaje ono naše mučenje prilikom svakog protivničkog centaršuta!

Reply
Dante мар 10, 2012 at 16:06

Robi je trazio i Luku Milivojevica i Filipa Mladenovica i Luku Milunovica! Frajeri PO-KI-DA-LI kako su odigrali. Svaka cast, NAPRED ZVEZDO, BRAVO ROBI!!!

Reply
Saša мар 10, 2012 at 16:05

Рутински. На оваквом терену дати Јавору 3 комада уопште није лоше. Послије јефтиног гола који смо примили екипа показала карактер (једва чекам да ово и Роби каже па да хејтери скоче: њањањањаа). Игра није још добра али види се да екипа напредује. Поништен чист гол Борхе. Браво Звездо!!!

Reply
Branislav мар 10, 2012 at 16:04

Nadam se da je i najvećim pesimistima jasno da dolaze ljepši dani po nas i Crvenu Zvezdu. Nisam od onih koje hvata euforija nakon jedne pobjede, ali su danas Zvezdini klinci, Mladenović, Milivojević, Milunović, Maksimović….pokazali da dolazi njihovo vrijeme. Ima još grešaka na kojima Robi treba raditi, ali je sigurno da je danas okrenuta nova stranica!
Oporavkom Kasalice, mislim da ćemo imati značajno jači tim nego prethodnih sezona….
ZVEZDA MI JE SVEEEE, ZVEZDA ŽIVOT JEEEE

Reply
Milan мар 10, 2012 at 16:37

ma dajte ljudi, prvo je Javor mogao da vodi 2-0, pa je moglo lagano da bude 2-2 (prvo Odita, a posle i u 55. min nakon kornera).
Sve u svemu, vidi se da neko drugi sastavlja tim, pa makar uzeil duplu krunu, uprava mora da ide, i naravno mafijasi oko nje, znate svi ko su oni! Nadam se da dolaze bolji dani, ali…

Reply
Branislav мар 10, 2012 at 17:26

Javor je tvrd domaćin i vrlo često nas je znao iznenaditi u prethodnom periodu. Jeste da je imao šanse, ali su gol postigli nakon naše kardinalne greške. Niko ne kaže da je ovo vrh, igra koja nema mane, ali je Zvezda danas pokazala da se ipak nešto promijenilo na bolje u klubu…Siguran sam da ovaj tim ima perspektivu!
A što se tiče Uprave, svaka je otišla, pa će i ova ! Ako si član kluba, imaš šansu da joj na predstojećim izborima ne ukažeš povjerenje!

Reply
Nemanja Muslin мар 10, 2012 at 16:03

Srecan zbog pobede ,Mladenovica ( za razliku od Lazovica od kada je dosao Mladenovic standarno dobro igra ,takvi igraci nam trebaju ),Milivojevica,Milunovica ! Ostalo ..koliko god da mi se ne svidja Robijev rad,posebno sto se tice odbrane uvek u meni ima onaj 1 % nade…nadam se da uce,i spremaju se ,odlucujuce utakmice jos malo pa dolaze,a tada ce sve biti jasno ,biti ili ne biti ! nisam se javljao da komentarisem i pljujem kod 1-0 za javor,ali isto posle kraja meca ne zasluzuju da ih dizemo u nebesa,mora bolje !

Reply
dr мар 10, 2012 at 16:02

Prvih pola sata bolesno losa igra nasih i 1:0 za Javor,a onda potpuno budjenje u igri i preoket 1:3. Svi su bili dobri sem Tosica koji je mnogo gresio i ispadao iz odbrane,ali nije covek kriv sto nemamo dobrog drugog stopera pa mora na silu da igra tu gde je slab.

Reply
Velja_FCRS мар 10, 2012 at 19:55

Ma da,Mihajlovic i Cosic su napadaci!!!

Reply
NemanjaVemic мар 10, 2012 at 16:01

S’ obzirom na teren, rutinska pobeda ! Odavno nismo imali ovakvog levog beka ! Bravo za Mladenovica, a i za ceo tim danas ! Bicemo sve bolji i bolji !!!

Reply
Marek Hamsik мар 10, 2012 at 16:05

tacnije od Lukovica nismo imali ovakvo dobrog lijevog beka 🙂

Reply
dacocoda мар 10, 2012 at 16:00

ROBI mici ovog borhu molim te…….i znali neko sta je sa pasekom zasto ne igra?

Reply
Velja_FCRS мар 10, 2012 at 15:56

Robi salji Borhu na tribine …MOLIM TE !!!

Reply
5555 мар 10, 2012 at 16:04

kakve bre tribine, u kolumbiju! 😀

Reply
boki мар 10, 2012 at 15:53

kratko receno,sramna igra,ali vazna su tri boda 😀

Reply
Бранислав мар 10, 2012 at 15:57

Палац доле од мене 😉 Јест да су важна три бода, али игра није била лоша….Не кажем да не може и мора боље!

Reply
Vladimir мар 10, 2012 at 15:58

A ti si mi kao neki stručnjak a?Igra je bila sramna samo na početku u prvih 20 min u prvom pol. a posle smo ih oduvali a to što su bitna 3 boda to se slažem…..

Reply
boki мар 10, 2012 at 19:13

ocigledno nismo gledali istu utakmicu 😀 mi smo se celo drugo poluvreme branili,sta ce biti tek kad dodju jace ekipe

Reply
urosh мар 11, 2012 at 01:00

Boki kada vodish nije ti primaran cilj da napadash nego da sacuvash prednost i iskoristish negu gresku protivnika tako se igra iskusan fudbal.

Reply
Djoksonidis мар 10, 2012 at 15:52

Luka Milivojevic za DESETKU
Ne pamtim 3 asistencije na 1 utakmici za sva 3 gola.
Zvezda oOoOoO

Reply
marko мар 10, 2012 at 15:58

Ninkov na utakmici protiv smedereva cini mi se :)))

Reply
CzvBoys мар 10, 2012 at 16:18

Protiv Hadjuka iz Kule je Nine imao 3 asistencije,bilo je to za 1 maj prošle godine,odmah posle derbija na pašnjaku! 🙂 Pozz Delije

Reply
Djoksonidis мар 10, 2012 at 15:49

Ladno pogodih tacnjak 3:1 😎
A sada pravac Pionir!

Reply
sasa мар 10, 2012 at 15:49

STOKA CE URADITI STA CE URADITI,MI ZA NAS..SVUDAA GRMIIII OKOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reply
DejanS мар 10, 2012 at 15:48

Bravo Filipe, bravo Luka, samo napred. Trebalo bi sto vise klinci da igraju i dobijaju na samopouzdanju. I dalje mi nije jasno sta trazi Borha u timu. Pokusavam vec duze to da shvatim ali mi nikako ne ide.

Reply
www мар 10, 2012 at 15:45

Mladenovic je klasa. Zasluzio je ovaj gol!

Reply
bokinho мар 10, 2012 at 15:56

Kad se setim da smo u jednom momentu imali levog beka koji je desnjak a inace nezna ni tom nogom da se sluzi (Stevica Reljic) a sada imamo levog beka koji podjednako koristi obe noge,ide na bolje!!!

Reply
Ryber Palunko мар 10, 2012 at 18:06

Slušaj, šta smo ti koji qrac uradili da nam, ničim izazvan, pomeneš Reljića. Kao da si mi šamarčinu odvalio!

Reply
Marko Vozdovac мар 11, 2012 at 03:02

Pa jesi ti lud??? Jel treba u 3h da probudim komsiluk zbog tvog komentara 😀

Reply
Branislav мар 10, 2012 at 15:44

Filip Mladenović je dragulj !!!!
1:3

Reply
wolf мар 10, 2012 at 15:43

Posle primljenog gola mogu da kazem da igra i nije bila tako losa kao sto neki pricaju ovde,licilo je to donekle i bilo mnogo bolje od ostatka utakmice,ne razumem drugo poluvreme zasto smo stali kad nas javor sigurno nije na to primorao,ne razumem zasto ne idemo na jos golova nego odrzavamo rezultat,borha strasno,nista dobro nije uradio i ne vidim razlog da igra a drugo jel on taj brz spic i pokretljiv kojeg robi trazi sve ovo vreme???milivojevic i mladenovic kapa dole

Reply
micho9 мар 10, 2012 at 22:18

borha je danas bio možda i najbolji uz Evandra i ove mlade. Borha nije izgubio ni jednu loptu, a svaku je primio i sačuvao i prosledio do igrača u boljoj poziciji. Ako ga mrzite, ne morate da pričate na njega i kad igra dobro.

Reply
Branislav мар 10, 2012 at 15:24

Nakon početne smušenosti, čini mi se da smo zaigrali bolje….Mladenović i Milunović solidno špartaju po desnoj strani, Evandro solidan, Milivojević odličan….malo mi špic spava.
A ovaj uz desnu aut liniju ne prestaje da maše!
NAPRED ZVEZDO!

Reply
Branislav мар 10, 2012 at 15:33

Pardon, štamparska greška…..“špartaju po lijevoj“….;)))

Reply
TALAS KOJI NE MOZETE ZAUSTAVITI! мар 10, 2012 at 15:47

Sada imamo i levu stranu sasvim „solidnu“(mladu), skoro kvalitetnu kao i desnu…

Reply
123 мар 10, 2012 at 15:58

По приказаном у ове 2 текме,лева нам је и јача од десне.Лаза је ван форме,као и Микић.Кад они уђу форму,биће то МОЋНА ЗВЕЗДА!!!

Reply
TALAS KOJI NE MOZETE ZAUSTAVITI! мар 10, 2012 at 15:16

Zasto cutite pi*ke mudroserske? Ajmo deco bez mozga, kenjajte po igracima i Robiju, ajmo strucnjaci sa neta, pokazite koliko ste jadni.

Reply
jovan мар 10, 2012 at 15:31

pa sad ne smeju,sad smeju samo minuse da ti lupaje!

Reply
jovan мар 10, 2012 at 15:33

kad kazem minus mislim na ove palceve na dole!

Reply
TALAS KOJI NE MOZETE ZAUSTAVITI! мар 10, 2012 at 15:52

prestao sam da posecujem ovaj portal zbog tih seljobera, vrhunskih strucnjaka iz svoje sobe, sa zavrsenim tecajem iz menadzera 2012… i zbog nekih admina iz te kategorije likova…))

Reply
dr мар 10, 2012 at 16:05

Sam sa sobom se dopisujes,hahahah 😉

Reply
lo.ol мар 10, 2012 at 15:56

nit sam kudio, nit sam hvalio… ali prozivati ljude sa svoje tribine, to je cist debilizam sabane

Reply
jovan мар 10, 2012 at 16:26

Ma nemoj,a to sto oni prozivaju SVOJ KLUB trenera igrace i sve u njemu to nije debilizam?

Reply
M.V.P мар 10, 2012 at 15:11

Samo da se neko ne povredi, ovi biju k’o ludi.

Reply
Djoksonidis мар 10, 2012 at 14:59

Luka % Luka predvodnici novog talasa!

Reply
gile мар 10, 2012 at 14:58

taman borha da gol i oni mu poniste..cccc a ja se ponadao da i on moze da da gol 😛 ajmo zvezdo

Reply
Luka мар 10, 2012 at 15:03

Јел се само мени чини или је гол чист?

Reply
M.V.P мар 10, 2012 at 15:07

Jeste cist k’o suza….

Reply
Branislav мар 10, 2012 at 15:11

Skroz sumnjiva situacija….Mislim da je sudija pogriješio….namjerno !!!

Reply
dacocoda мар 10, 2012 at 14:58

ZVEZDA OOOOOOO

Reply
Shate мар 10, 2012 at 14:57

Filip Mladenovic bez greske. Najbolji je. Videlo se da je veliko pojacanje jos na pripremama, pa i protiv Spartaka, a danas je to definitivno potvrdio. Najbrze se uklopio.

Reply
Vladimir мар 10, 2012 at 15:01

U pravu si da je odlično pojačanje ali danas nije na onom nivou……a pogledaj šta je bilo kada su svi igrači proradili…pogotovo Milivojević koji je oba puta asistirao 😀
Mi moramo da igramo kao tim….ne može jedan igrač da bude najbolji a drugi da se … oko njega…..Mesi jeste najbolji na svetu ali kada nema nikog drugog boljeg oko sebe onda je 0

Reply
Shate мар 10, 2012 at 15:45

Sta da kazem, ne gresim u procenama 😀

Reply
Djoksonidis мар 10, 2012 at 14:56

Luka & Luka NAJBOLJI pp.. uz Borhu. Samo
tako nek nastave.
Zvezda oOoOoO

Reply
Fikun мар 10, 2012 at 15:15

Ima li neko link za arenu?

Reply
bonnie мар 10, 2012 at 15:17 Reply
Velja_FCRS мар 10, 2012 at 15:57

LUKA I LUKA ALI STA SI TI VIDEO OD BORHE MAJKE TI ?!

Reply

Leave a Comment