Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеХокеј

Пораз Звезде у Крању

Хокејаши Црвене звезде доживели су пораз од Триглава у Крању резултатом 6:3 у ИХЛ лиги.

Црвено-бели су доживели неуспех у првом мечу у 2023. години. Изабраници Игора Косовића су играли добро током већег дела сусрета, имали су и предност, али на крају су поражени.

Триглав је повео у 13. минуту преко Маркича, а у 17. минуту Петар Новаковић је Звезди донео изједначење. Средином друге трећине наши хокејаши су повели голом Марка Драговића и са вођством од 2:1 ушли у последњих 20 минута меча.

Само што је почела последња трећина домаћи су изједначили, али је два минута касније Драговић поново погодио гол за ново вођство нашег тима. А онда је уследио потпуни колапс. Након искључења Матеја Динића у 54. минуту Словенци су преокренули постигавши два гола, а потом је у 56. минуту казну зарадио и Шпањевић што су хокејаши Триглава искористили и постигли још два гола за коначних 6:3.

Овим поразом Црвена звезда је пала на 2. место на табели ИХЛ лиге, а 14. јануара ће гостовати Тиму Хрватске Селект.

ТРИГЛАВ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 6:3 (1:1, 0:1, 5:1)

Крањ – Дворана: Злато поље. Судије: Бајт, Арлич, Франц. Казне: Триглав 6 минута, Црвена звезда 10 минута.

ТРИГЛАВ: Плавц, Трелц, Ахачич, Горше, Грошељ (3ас), Српчич (2ас), Вилфан 3, Бан, Бошковић (2ас), Поточник 2, Шлибар (1ас), Ветерник, Кухар (1ас), Маркич 1 (1ас), Морел, Павц, Павлович, Арх, Бертонцељ, Јазбец. Тренер: Дриновец.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Битон, Ранковић, Драговић 2, Лештарић, У.Новаковић (1ас), Подунавац (1ас), Шпањевић (2ас), Анић, Динић, Гвозденовић, М.Младеновић (1ас), П.Новаковић 1, Николић, Стојановић, Тутариков. Тренер: Косовић.

The post Пораз Звезде у Крању appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment