Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКошаркаНајновије

Немања Недовић: “Победа за Милоша, Стефана и Срећан Божић”

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет остврили су велику победу на Бадње вече, пошто су као гости савладали Валенсију 75:77 (19:24, 23:23, 16:14, 17:16).

Десетковани црвено-бели су стигли до четврте узастопне победе на гостујућим паркетима, али овога пута без Вилдозе, Кампаца, Ивановића и Мартина!

Најефикаснији у редовима Звезде је био Филип Петрушев који је одиграо фанстастичну утакмицу у којој је уписао 25 поена уз 9 скокова, али је огромну пажњу целе Европе, осим својим кошаркашким умећем привукао Немања Недовић, звездино дете, који је стигао да убаци 19 поена, да пружи подршку нашем играчу Факунду Кампацу, али и мучки рањеним Србима, Стефану и Милошу Стојановићу који су на Косову и Метохији у петак на Бадњи дан рањени само зато што су као Срби носили бадњак и желели да прославе на окупираној територији најрадоснији празник!

Немања Недовић: “Мислим да смо победили сјајајн тим у гостима и да постајемо све већи. Не знам како сам промашио последњи шут, али боље је да промашим, а да победимо”, рекао је он, па послао јаку поруку: “Желео бих ако могу ову победу да посветим двојици момака код куће Милошу и Стефану Стојановићу… Они су погођени од стране неких јако лоших људи данас када је Божић у Србији. Хоћу ову победу да посветим њима. Желим да свима пожелим сречне празнике свима и да их проведу са својом породицом у срећи и здрављу, Пре свега здравље”, рекао је Недовић.

Екипа из Валенсије путује право у Скопље где ће се припремати за наредни меч и прославити Божић, и одиграти утакмицу АБА лиге против МЗТ-а.

Извор: сајт КК Црвена звезда

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE јан 7, 2023 at 11:32

– Mali naš brate, stići će ih pravda za sva nedela koja su učinili ka tebi i našem narodu na KiM! Kad-tad! Ja se iskreno nadam vrlo brzo! izdrži! Želim ti da se oporaviš što pre od tih junačnih rana -VUJADIN SAVIĆ

Reply

Leave a Comment