Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКошаркаНајновије

Црвено бели допутовали у Скопље

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет допутовали су у суботу током Божића у Скопље где их у недељу (дворана Јане Сандански 17х) очекује меч 14.кола АБА лиге јтд са екипом МЗТ-а.

Времена за било какво славље након веике победе у Валенсији и то без Кампаца, Вилдозе, Мартина и Ивановића, нема, тим је из Валенсије полетео пут Скопља у суботу у 11 часова, а вечерас ће одрадити тренинг у дворани у којој ће бити одигран недељни меч.

Екипа Црвене звезде Меридианбет победила је у првој утакмици нове сезоне на отварању АБА лиге у Београду сутрашњег ривала резултатом 87:67, а укупно наш тим је у 13 утакмица доживео само један пораз далеке 2013.године.

Тренер КК Црвена звезда Меридианбет Душко Ивановић: „Користим ову прилику да свима који славе честитам велики празник Божић! Немамо заиста много времена да се освежимо након утакмице у Валенсији, али као што често говорим, без обзира на одсуство неких играча, остали ће морати да дају више. Сваку екипу уважавамо, позиција МЗТ-а на табели нас не занима, тим који има свој квалитет, и са максималним уважавајем улазимо у овај меч како би стигли до циља“ рекао је Душко Ивановић који ће у недељу имати на располагању и Факунда Кампаца.

Бранко Лазић: „ Суботу ћемо провести у путу и одмору, али ћемо имати времена да се уз тренинг у хали у којој играмо утакмицу, освежимо и спремни дочекамо овај меч. Бићемо јачи за Кампаца. Не сме и неће бити никаквог потцењивања екипе која има свој терен, подршку са трибина, на крају крајева и свој квалитет. Рецепт се зна, чврсто, одговорно и са енергијом желимо да победимо и у добром ритму дочекамо утакмице дуплог кола Евролиге“ рекао је Лазић.

Одмах по завршетку меча у Скопљу, екипа се враћа за Београд, и почиње припреме за мечеве са Реалом и Монаком. Интересовање навијача Црвене звезде за ове утакмице је огромно, и карте које су пуштене у продају у петак су готово распродате!

Извор: сајт КК Црвена звезда

 

Повезане вести

Leave a Comment