Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеФудбал

Звезда у Анталији – Трчање јаче и од кише

После слободног поподнева које су јуче добили пулени Милоша Милојевића, овог јутра од 10 часова и 30 минута по локалном времену, изашли су и више него орни и спремни да испуне све задатке на тренингу који је био веома захтеван.

Тренинг је одржан практично на две локације, и тренирало се у две групе. Први део је обухватао вежбе снаге, и поново су наши првотимци тренинг почели у теретани код СЦ Калиста. Под будним командом кондиционих тренера, радили су вежбе снаге и издржљивости, а резултати које су и овог јутра показали наши првотимци били су веома импресивни, што још једном потврђује тезу да су били вредни и на одмору, те да су се максимално придржавали плана и програма. Други део је ипак био доста практичнији и више верзиран самом фудбалу, јер су фудбалери истрчали на терен и упркос временским условима успели да одраде бар неке основне ствари.

Поново је киша била велики непријатељ наших првотимаца, који су кренули да истрчавају деонице на терену, а она је падала све јаче. То је допринело томе да тренинг буде још напорнији и тежи, али успео је стручни штаб да се снађе толико да ипак све протекне по плану и у најбољм реду. Чека нас и поподневни тренинг, али поново би киша могла да одреди његов ток, ипак сигурни смо да ће се Милош Милојевић и његов стручни штаб снаћи, те да ће црвено-бела експедиција наставити да вредно ради.

The post Звезда у Анталији – Трчање јаче и од кише appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment