Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Одбојкашице Црвене звезде упркос доброј игри заустављене у Новари

Одбојкашице Црвене звезде поражене су четвртом колу Ц Групе Лиге шампиона од Новаре у гостима 3:0 (25:17,25:15, 25:22)

За разлику од првог меча у Београду изабранице Ратка Павличевића пружиле су много бољу игру на гостујућем терену, нарочито у трећем сету где су имале и предност током веће деонице. Ипак, искуство Италијанки је пресудило, па су после неизвесне завршнице успеле код резултата 20:22 у корист црвено-белих да вежу пет поена и стигну до тријумфа од 3:0.

Добро су почеле меч одбојкашице Црвене звезде, играле су храбро нису се уплашиле Новаре. Све до 15:10 за Италијанке, било је наде да ће црвено-беле успети да стигну предност, ипак, домаће играчице су „додале“ гас, везале неколико поена и завршиле први сет са 25:17.

У другом сету попустила је концентрација играчицама Црвене звезде, једноставно нису имале решење за сјајну Ебрар Каракурт, која је меч завршила са 13 поена.

Најефикаснија у Црвеној звезди била је Тара Таубнер са 11 поена, Ана Живојиновић меч је завршила са осам, а један мање имала је Јелена Стојић.

Црвена звезда ће у 5. колу Ц групе Лиге шампиона 2023. дочекати турски Вакифбанк Истанбул, који са клупе предводи Ђовани Гвидети, први тренер сениорки Србије. Утакмица ће се одиграти у уторак, 31. јануара од 19.00 часова у дворани СЦ „Вождовац“ на Бањици, у Београду

The post Одбојкашице Црвене звезде упркос доброј игри заустављене у Новари appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment