Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Чему ово три дана пре дербија, да ли је најава за петак?

КК Црвена звезда Мериданбет обавештава јавност да је у ноћи између понедељка и уторка дворана „Александар Николић“ која је у власништву града Београда, Републике Србије, и уједно надлежности СЦ Ташмајдан, вандализована бројним шовинистичким и увредљивим графитима које су исписали навијачи Партизана.

Осим што се ово догодило у врло деликатном тренутку, само три дана пре одигравања утакмице 21.кола Евролиге између Црвене звезде и Партизана, и може додатно да подгреје атмосферу пред ову утакмицу, оштећена је јавна имовина која је у власништву грађана Републике Србије.

Као клуб се питамо коме одговара да ово ради, и да ли је ово само најава за инциденте који би могли да се догоде у петак пре и током утакмице Евролиге у хали Александар Николић.

КК Црвена звезда Меридианбет организовао је велики број оваквих утакмица у прошлости, организоваће на најбољи могући начин и утакмицу у петак.

Међутим, након скрнављења хале, која није у власништву КК Црвена звезда Меридианбет, веч свих нас, отворено упозоравамо јавност да ће у случају било каквог инциента у петак одговорност сносити друга страна, односно појединци којима и на овај начин одговара да дискредитују наш клуб.

КК Црвена звезда Меридианбет о свему је већ обавестио све надлежне органе, укључујући и МУП како би се починиоци овог “херојског” чина и “напада” на зидове празне хале у пола ноћи пронашли и санкционисали.

КК Црвена звезда Меридианбет позива све наше присталице, навијаче нашег клуба да не наседају на било какве провокације, већ да фер и спортски навијају и пруже подршку нашем тиму да дође до победе у 21.колу Евролиге.

КК Црвена звезда Меридианбет

The post Чему ово три дана пре дербија, да ли је најава за петак? appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

nele јан 25, 2023 at 13:21

Uf, uf ,uf, ala su je oskrnavili! Opasna najava za incident na predstojećem derbiju! Ako ovako nešto bude razlog za incidente tokom utakmice onda stvarno nešto s nama nije u redu! Mada……..političari (čitaj Čović) su majstori za pravljenje slona od muve.

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 25, 2023 at 19:01

MISLIŠ NA NEKE POLITIČARE PATRIOTE,ZAVETNIKE,EKOLOGE I TE PETE KOLONE

Reply

Leave a Comment