Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеСпортско ДруштвоФудбал

Тема дана | Звезда ТВ поред фудбалских преноси и утакмице осталих клубова из наше породице

Крајем 2022. године извршена је имплементација СД Црвена звезда на Звезда ТВ, а у новом издању емисије „Тема дана“ можете сазнати који се спортови, поред фудбала, највише емитују на нашој телевизији, као и шта то значи за све звездаше.

Од 5. новембра 2019. године, када је Звездина званична телевизија основана, одмах се интензивно укључила у рад фудбалског клуба и у стопу прати све активности црвено-белих. Редовно можете пратити тренинге фудбалера Црвене звезде, утакмице, уживати у широком спектру различитих емисија у којима разговарамо са нашим првотимцима, легендама и бившим играчима, али и младим талентима који су будућност нашег клуба. Познавајући снагу и величину СД Црвена звезда, као и успехе које постижу клубови у другим дисциплинама укључили смо се крајем 2022. године у праћење других спортова. Овим начином пружамо свим заљубљеницима у Црвену звезду могућност да прате наш клуб и бодре спортисте који бране наш грб. Који су то спортови, као и у којим терминима их можете пратити на програму Звезда ТВ-а, сазнајте у новом издању емисије “Тема дана”.

The post Тема дана | Звезда ТВ поред фудбалских преноси и утакмице осталих клубова из наше породице appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment