Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Вилотић окупио млађе кадете

Млађи кадети су упалили моторе и у сјајном расположењу започели тренажни процес на теренима иза југа Маракане.

Шеф стручног штаба млађих кадета Црвене звезде – Милорад Вилотић заједно са сарадницима Душаном Шарановићем и кондиционим тренером Николом Серпаком је на првом тренингу могао да рачуна на 20 фудбалера: Павле Бекоња, Филип Достанић, Данило Булатовић, Вања Маринковић, Вук Рогановић, Ђорђе Цветковић, Игор Бубања, Адем Авдић, Петар Манојловић, Андрија Миладиновић, Немања Јовић, Александар Љујић, Младен Грујић, Страхиња Стојковић, Матија Ђуровић, Огњен Мишић, Урош Ђорђевић, Константин Пантић, Даворин Тошић и Стефан Столић.

Окупили смо се 16. јануара и одрадили први тренинг. Играчи су радили две недеље индивидуално току паузе и веома смо задовољни у каквом су се физичком стању одазвали на самом почетку припрема. То нам омогућава да од првог дана тренирамо по плану. Уводни рад нам је показао много. Желимо да наставимо напредак и развој играча и све је усмерено према томе. Играчки кадар је претрпео минималне промене. Василић је прекомандован у кадетску селекцију Црвене звезде, а са друге стране у наш клуб је стигао Ђорђе Ранковић који ће сигурно бити појачање за нашу екипу – почео је Вилотић.

Црвено-бели дечаци рођени 2007. године ће форму брусити у Београду, а онда ће се у другој половини фебруара отиснути пут Требиња где ће одрадити седмодневне припреме.

Одлазак на припреме је планиран за 18. фебруар, а путујемо у Требиње где ћемо провести седам дана. Планиране су контролне утакмице у том периоду, али нам је превасходни циљ да искористимо време за квалитетан тренинг. Циљеви се не мењају. Желимо да деца напредују, како би били добри људи, а онда и одлични фудбалери. Свака полусезона је степеник више за њих, али и обавеза. Захтева је све више и они бивају све комплекснији. На играчима је да употребе таленат како би их решавали. На тај начин, кроз постепен и процесуиран рад, ће доћи у ситуацију да изађу пред пуну Маракану и без проблема равноправно играју утакмице против најбољих европских екипа – закључио је Вилотић.

Грчки стратег Телман Пападопулоус је такође окупио своје пулене. Млађи кадети Графичара после одличне јесени вредно раде како би спремни дочекали наставак првенства. На првом тренингу одазвао се 31 фудбалер: Вук Боровић, Илија Обрадовић, Урош Благојевић, Вук Бућковић, Богдан Симић, Михајло Карловчан, Павле Савић, Урош Пауновић, Урош Сандуловић, Алекса Вучковић, Виктор Филиповић, Огњен Поповић, Марко Миљковић, Мирко Лековић, Урош Милосављевић. Матија Обрадовић, Матеја Крстић, Михајло Ћулибрк, Саша Сторебра, Алекса Радујко, Вук Ивановић, Александар Микетић, Тодор Топаловић, Никола Конатар, Никола Бабић, Вукан Стевановић, Марко Трнинић, Стефан Трнинић, Лука Аранђеловић, Лазар Пејић и Михаило Ровчанин.

Млађи кадети нашег развојног тима ће припремни период провести у Требињу у периоду од 18. до 25. фебруара, а време пре поласка у Републику Српску ће искористити за напоран рад на теренима Омладинске школе Црвене звезде.

The post Иза југа Маракане – Вилотић окупио млађе кадете appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment