Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Покажимо у петак још једном зашто је Црвена звезда највећи клуб на овим просторима

Драги Звездаши,

Пред нама је утакмица 21.кола Евролиге у којој ћемо по први пут бити домаћини градском ривалу.

За Црвену звезду ово у последњих 10 година од како наступамо у Евролиги, није ништа већи или мањи изазов или утакмица од неких које смо организовали у прошлости са великим успехом и без најмањег инцидента.

Рекорд Београдске Арене који је и даље на снази, бројне велике утакмице и изазови са којима смо се суочавали у обе београдске (градске) дворане у којима смо били домаћини, и на којима није било ни најмањег проблема.

Зато у петак навијајмо за наш тим, фокусирајмо се на Црвену звезду и дешавања на паркету. Немојте наседати на било какве провокације, јер појединци можда управо то имају за циљ.

Црвена звезда је део евролигашке породице већ пуну деценију, и показала је на више начина да јој је ту и место!

Зато, не дајмо повода никоме да ствара лажну слику о Црвеној звезди! Навијајте фер, спортски и подржавајте наш клуб!

Немојте убацивати било каквих предмете на терен, немојте бацати ништа ка било коме, немојте вређати било кога, ни судије ни чланове делегације гостујућег клуба, и немојте придавати пажњу никоме и ничему, осим ономе због чега ћемо се сви окупити у петак – а то су кошарка и дешавања на паркету!

300 присталица КК Партизан биће смештено на горњи ниво трибине Д. За све који су ушли (омогућено уношење једног бубња и једне заставе), гостујући клуб је купио улазнице и доставио тражене личне податке. Око тог дела биће постављена „тампон зона“ од припадника Полиције, Жандармерије и безбедносних служби. Камере ће пре и током утакмице снимати сва дешавања у дворани.

ВАЖНА НАПОМЕНА: Сви власници сезонских карата КК Црвена звезда за трибину Д, улазе у дворану на улаз Трибина Ц. Сви остали власници сезонских улазе у халу према стандардном распореду.

Још једном апелујемо на све да дођу знатно раније у халу, јер ће на улазима бити спровођена ригорозна контрола.

Пошаљимо у петак увече из хале „Александар Николић“ слику коју је Црвена звезда слала већ небројено пута у Европу и свет, у којој су у центру пажње добра кошарка и испуњене трибине, уз атмосферу и наше навијаче коју мало који клуб у свету може себи да приушти!

Покажимо у петак зашто смо Црвена звезда, највећи клуб на овим просторима – у сваком смислу!

КК Црвена звезда Меридианбет

The post Покажимо у петак још једном зашто је Црвена звезда највећи клуб на овим просторима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE јан 27, 2023 at 22:16

POKAZALI SMO DA NISMO NIŠTA..

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 27, 2023 at 19:56

AL NAS POCEPAŠE KAO KESU..KO I STO SAM REKAO DA ĆE NAS LADNO IZDUVATI KAO GAJDE

Reply

Leave a Comment