Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Победа потврда добрих припрема

Лепо је победом завршити припремни период, што и сам истиче шеф стручног штаба нашег тима Милош Милојевић након тријумфа над Аустријом Лустенау резултатом 3:2.

Садржајна утакмица… На почетку смо били изузетно надмоћни, али то нисмо крунисали голом, потом смо из предострожности мењали и ротирали, како играчки, тако и позиционо, па је онда то деловало нестабилно у периодима. Ипак, добро је припеме завршити победом, али и тиме да су сви добили минуте, тако да имамо јасну слику ко може, а ко мора још да ради. Много добрих ситуација и прилика, што ме радује, јер на томе радимо. Нема оправдања, али са играчима који нису класични центарфори, а играли су као најистуренији сам задовољан у смислу како су одговарали задацима, али са једним класичним нападачем, то била другачија слика и више постигнутих голова. Залагање, трчање и однос према игри је за сваку похвалу – почео је Милојевић.

Није било озбилнијих повреда у Анталији, што је увек добро констатовати на крају припрема.

Задовољан сам тиме што је већина играча здрава. Било је ситнијих повреда које је проузроковао тврђи терен у Турској, али да не кукамо сад… Нема крупних повреда које играче могу да одвоје од терена дуже време, а генерално сам задовољан свим урађеним на припремама, осим оних 45 минута против Лудогореца – подвукао је Милојевић.

The post Милојевић: Победа потврда добрих припрема appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment