Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели гостују у Железнику (недеља, 15)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет немају много времена за одмор након утакмице 21.кола Евролиге, јер их у наредних 6 дана очекује врло напоран ритам и три утакмице.

Прва на програму већ је у недељу од 15 сати када црвено-бели играју меч 17.кола против екипе ФМП-а у Железнику.

Црвено-бели ће одрадити један тренинг пред тај меч који се игра у ФМП Арени.

Тренер КК Црвена звезда Меридианбет Душко Ивановић: – Већ смо се окренули наредној утакмици, а то је дуел са ФМП-ом. Врло талентована екипа, која игра добру енергичну кошарку са пуно трчања и транзиције. Имају добре резултате и своју амбицију, Очекивано је да овако млад тим који је појачан са врло добрим странцима игра са много енергије и на то ћемо морати да одговоримо. Заиста немамо много времена за одмор и припрему ове утакмице, али распоред је такав какав је – рекао је тренер црвено-белих.

Огњен Добрић: – Добро познајемо екипу ФМП. Одлично играју и ове сезоне, имају свој препознатљив стил игре и што је важно и добре резултате. Мало је времена, ушли смо у мини циклус у коме ћемо одиграти неколико врло тешких утакмица у кратком временском периоду, али мораћемо да одговоримо већ у недељу чврстом и одговорном игром – рекао је Добрић.

Већ у понедељак екипа путује у Италију где је у уторак и четвртак очекују утакмице са Виртусом и Арманијем.

The post Црвено-бели гостују у Железнику (недеља, 15) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment