Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Никад спремнији млађи пионири

Полако се на теренима наше Омладинске школе окупљају млађе селекције, а још једна која је упалила моторе и кренла са преданим радом је она коју са клупе предводи Милан Савковић. Реч је, наравно, о млађим пионирима Црвене звезде, а Савковић је на првом тренингу могао да рачуна на 31 играча.

На прозивку су се јавили: Филип Беадер, Александар Кахриман, Матеја Грбић, Урош Драгишић, Богдан Поповић, Метеја Лацмановић, Ђорђе Тодорић, Матеј Стрика, Алекса Зивић, Филип Ђурић, Лука Тадић, Петар Гајчић, Андреј Перишић, Драган Анокић, Андрија Матић, Наум Перовић, Милан Видић, Јован Типшин, Виктор Словић, Алекса Ђумић, Вукша Милошевић, Вукашин Јамато Кесић, Филип Кецман, Вељко Радмиловић, Илија Вујовић, Владан Радовановић, Веско Чукић, Филип Димитријевић, Небојша Грујић, Урош Драгишић, Виктор Словић. Покушаће Звезда да задржи лидерску позицију у првенству, а појачања у виду Грујића, Драгишића и Словића који су репрезентативци, свакако би могла да додатно допринесу томе.

Играчи су дошли физички и ментално спремни, што и не чуди, јер су се на паузи стриктно придржавали плана који смо захтевали од њих, тако да су, иако у раном узрасту, показали да већ сада стасавају у професионалце. Моторичка тестирања која смо радили прошле године су показала да је велики број играча напредовао, те смо на основу тога направили план за будуност у виду тренинга, захтева и принципа у игри. За сада све протиче у најбољем реду што се припрема тиче. Радимо у Београду, а ускоро ћемо се запутити у Требиње где ће акценат бити на усавршавању и уигравању за наставак првенства. Тамо ћемо имати и утакмице са атркативним противницима где ћемо добити све неопходне одговоре око екипе када је реч о наставку сезоне. Стручни штаб је непромењен, што је веома битно, јер имамо сјајну комуникацију, а појачали смо се са тројицом фудбалера који су нам били неопходни, тако да смо селекцију допунили са талентованим дечацима. Циљеви и амбиције су добро познати у Звезди, а код мене увек постоји жеља да сваког појединца подигнем на виши ниво знања, а да цео тим целује препознатљиво – рекао је Савковић, чији стручни штаб чине још Ђорђе Танасковић као помоћни и Саша Савић као кондициони тренер.

Уједно, у ниском старту су и млађи пионири Графичара које предводи Ђорђе Ћирковић, заједно са помоћником Вукашином Милосављевићем, а на прозивци су се нашли следећи играчи: Матеја Стојановић, Лука Јоксимовић, Стефан Трудић, Огњен Угрица, Стефан Видић, Стеван Петојевић, Стеван Романић, Димитрије Јанковић, Тодор Јовановић, Андреј Катић, Стефан Миљковић, Лука Ђокић, Константин Пашагић, Вељко Димитријевић, Павле Живановић, Василије Кујунџић, Лука Крстић, Јанко Бакаловић, Вељко Ивковић, Никола Радонић, Константин Богавац, Његош Лазаревић, Лазар Раденковић, Вук Сторебра, Вук Василић, Лазар Костић, Исмаил Авдић, Милош Пјановић, Лука Радић, Филип Вуковић.

The post Иза југа Маракане – Никад спремнији млађи пионири appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment