Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Ватерполисти рутински до победе у црвено-белом Ваљеву за потврду треће позиције

Црвена звезда је у оквиру првог меча 2.кола Суперлиге за пласман од 1. до 6.места славила у Ваљеву против домаћег Валиса 14:7 (3:1, 3:1, 3:1, 5:4).

Изабраници Александра Филиповића потврдили су треће место после победе у “вечитом дербију” протеклог викенда. Са 13 бодова Звезда је четири бода испред “вечитог ривала” који гостује у Шапцу у суботу.

Управо у среду наш тим гостује на истом месту и у случају тријумфа у великој мери би обезбедио треће место пред старт плеј-офа.

У Звездином Ваљеву Звезда је без проблема уписала нови тријумф. Три четвртине су завршене са идентичних 3:1, да би у последњем периоду игре видели голеаду. Већ на полувремену је победник био познат, а тренер Филиповић је искористио прилику да пружи минутажу свим играчима и мало растерети носице пред дуел у Шапцу.

Са 3 гола најефикаснији је био Суботић, по два пута су били прецизни Семан, Милојевић и Радовић.

Уз меч у Шапцу Звезду до краја месеца очекује и последњи, четврти турнир Регионалне лиге у Сплиту, након којег следи пауза од месец дана.

ВАЛИС – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 7:14 (1:3, 1:3, 1:3, 4:5)
Ваљево, базен: СЦ “Петница”. Судије: Јованчевић и Милојевић. Искључења: Валис 5, Црвена звезда 10.

ВАЛИС: Попадић, Шофранац, Пошмуга, Бурсаћ 3, Арсеновић, Обрадовић, Радановић 2, Бауцало 1, Б.Гавриловић, Ковачевић 1, Николов, М.Гавриловић, Виријевић, Милинковић. Тренер: Милош Саковић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 1, Гајић, Марковић 1, Суботић 3, Васић 1, Банићевић, Басара 1, Вукићевић 1, Семан 2, Милојевић 2, Радовић 2, Ивановић, Гавриловић. Тренер: Александар Филиповић

The post Ватерполисти рутински до победе у црвено-белом Ваљеву за потврду треће позиције appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment