Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Одбојкашице Црвене звезде максималне против Срема

Одбојкашице Црвене звезде победиле су Срем максималним резултатом и тако везале трећу победу у првенству од почетка ове године.

Све до 11:11 у првом сету, играо се поен за поен, а онда је Црвена звезда успела да се „одлепи“.Уследили су поени Божице Марковић, Ане Живојиновић и Јелене Стојић, тако да је брзо било 16:11. Ипак, попустила је концентрација код резултата 20:16 за домаће, па је Срем везао три поена, ипак то није било довољно да се стигне предност Црвене звезде.

Задржале су фокус изабранице Ратка Павличевића и преко Ане Клегер дошле до 25. поена.

Други сет отвориле су много боље одбојкашице Црвене звезде и врло брзо је било 7:1, за домаће. Убедљиву разлику одржавале су црвено-беле, а на руку су им ишле честе грешке гостујућих одбојкашица. Ипак, требало би истаћи да су Живојиновић, Клегер и Чанак одлично одиграле ову деоницу меча.

Како су почеле тако су и завршиле други сет одбојкашице Црвене звезде – доминантно – 25:17.

Нису желеле ништа да препуштају случају одбојкашице Црвене звезде па су после изједначења 11:11, успеле да вежу четири поена. Затим је уследила невероватна серија расположених црвено-белих девојака. Ређали су се успешни напади, блок је још боље функционисао, па је врло брзо било 24:13. Успео је Срем да дође и до 14. поена. Ипак, Катарина Чанка поеном из напада завршила је меч – 25:14.

Црвена звезда – Срем 3:0 (25:22, 25:17,25:14)

Хала: СЦ Вождовац на Бањици. Гледалаца: 120. Судије: Милан Милошевић и Станислава Симић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Таубнер, Ђурђевић (либеро), Матеска, Живојиновић 18, Марковић 7, Ћировић 1, Клегер 16, Чанак 7, Стојић 8.

СРЕМ: Михајловић 13, Грабић 6, Сарић 6, Дапчевић (либеро), Стевановић 1, Милуновић 2, Драшковић 2, Антић 3, Живановић 4.

The post Одбојкашице Црвене звезде максималне против Срема appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment