Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездина голгетерска рапсодија

Фудбалери Црвене звезде су савладали Вождовац резултатом 0:6, што је најефикаснија партија изабраника Милоша Милојевића у текућој сезони.

Упркос томе што је Звезда већ једном ове сезоне славила идентичним резултатом, голови у утакмици против Радника падали су у интервалу од 72 минута. Конкретно, Мирко Иванић је начео мрежу ривала у 12. минуту, да би меч закључио поготком Осман Букари у 84. минуту сусрета, а у међувремену су погађали Кингс Кангва, Александар Катаи, Милан Павков и Гелор Канга.

Звезда је шест голова Вождовцу постигла у интервалу од 67 минута, што ову утакмицу чини најефикаснијом ове сезоне. Повели смо голом Гелора Канге у 15. минуту, да би потом погађали још Осман Букари, Александар Катаи, Алекс Виго, Кингс Кангва и на послетку Мирко Иванић у 82. минуту меча. Интересантно, и против Радника се шест различитих фудбалера уписивало у стрелце, а треба истаћи и да је то меч који је са клупе предводио Дејан Станковић, тако да је ово свакако најубедљивија победа Милоша Милојевића као стратега Црвене звезде.

Најубедљивија победа у сезони за нама била је резултатом 8:0, када смо надиграли Нови Пазар у оквиру полуфинала Купа Србије, а у стрелце су се уписивали Охи Омојуанфо и Никола Станковић (по два пута), као и Ел Фарду Бен, Мирко Иванић и Петар Станић. Меч је одигран 11. маја 2022. године, а Звезда је потом и у финалу савладала вечитог ривала резултатом 2:1, погоцима Александра Катаија.

The post Звездина голгетерска рапсодија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment