Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеЏудо

Председник ЕЏУ посетио Звезду, вицешампионе Европе

Уважени гост и висока званица председник ЕЏУ др Ласло Тот током радне посете Београду током које је имао значајне састанке са министром спорта у Влади Републике Србије, Зораном Гајићем као и челним људима Олимпијског комитета Србије Жарком Зечевићем потпредседником ОКС и Ђорђем Вишацким, генералним секретаром и Иваном Тодоровим, првим човеком ЏСС, посетио је још једну врло важну адресу на џудо мапи света, нову халу у Љутице Богдана, нови дом џудиста Црвене звезде. Председник Европске џудо уније Др Ласло Тот није крио одушевљење оним што је имао прилике да види, ново модерно здање, дојо о каквом спортисти сањају и чиненица да Звездине џудоке у свим узрастима имају 24 часа дневно на располагању две модерне спортске хале као и све пратеће садржаје.

У изузетно пријатељском разговору са џудистима Црвене звезде и Иваном Тодоровим председником ЏСС, др Ласла Тота, председника ЕЏУ информисали су о току припрема за предстојећа такмичења.

Џудисти Црвене звезде ће бити домаћини такмичења Лига шампиона које ће у београдској Штарк арени окупити најбоље клубове Европе међу којима је наш, српски клуб Црвена звезда лидер на табели.

The post Председник ЕЏУ посетио Звезду, вицешампионе Европе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment