Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Мајица “Куп је наш” у продаји

Кошаркаши Црвене звезде освојили су нови трофеј и пехар Купа Радивоја Кораћа, чиме су одбранили титулу коју освајају трећи пут узастопно!

Црвена звезда Меридианбет је после Борца и Партизана надиграла екипу Меге у финалу и успешно одбранила трофеј “Жућкове левице”.

Наш клуб је по трећи пут заредом освојио Куп Радивоја Кораћа, пошто је 2021. године савладана екипа Меге у Новом Саду, а 2022. године у финалу надигран је Партизан.

Као и сваке године тим поводом, што сада већ постаје добра традиција, клуб пушта у продају у званичној продавници клуба, и онлине шампионску мајицу “Куп је Наш” посвећену освајању рекордног националног купа (11. у историји клуба, а рекордног 9.трофеја у 21.веку), који ће остати упамћен по великом преокрету у полуфиналу, великој подршци нашем клубу и тиму на паркету, првом трофеју звездиног детета Немање Недовића, тренера Душка Ивановића, наших првотимаца Филипа Петрушева, Факунда Кампаца, Луке Вилдозе, Бена Бентила, Хассана Мартина… и рекордној титули у купу КК Црвена звезда!

Нова мајица посвећена новој победи и новом трофеју у Купу кошта 1990 динара и може се купити у званичној продавници КК Црвена звезда у хали „Александар Николић“ већ од уторка, а за све који то желе, онлине је већ доступна на нашој Интернет страници:

KUP JE NAŠ MAJICA

The post Мајица “Куп је наш” у продаји appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment