Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда је породица | Славујевићима су Звездине победе највећа радост

У новој епизоди емисије “Звезда је породица” угостили смо фамилију Славујевић на мечу против Чукаричког. Звезда је славила резултатом 3:0, а малишани су могли да уживају у бравурама Катаија, Букарија и осталих црвено-белих ведета.

И овог пролећа, Звезда је наставила са акцијом “Звезда је породица” у којој на Маракани гостимо фамилије без финансијске могућности да дођу да гледају меч вољеног клуба. Управо је то случај и са Славујевићима из села Јаребице код Лознице, које смо посредством организације “Срби за Србе” угостили на нашем стадиону.

Реч је о петочланој породици која живи у изузетно тешким условима, али обожава Звезду. Црвено-белим поклонима, успели смо да им измамимо осмехе на лице, а излетом у Београд и да им скренемо мисли са тешке свакодневице. Имали су прилику да посете наш Музеј, да се сликају са пехарима, али и да уживају у сјајној партији Звездиних првотимаца.

Шта су то имали да кажу гости, али и како је протекло само дружење, погледајте у новој епизоди емисије “Звезда је породица”.

The post Звезда је породица | Славујевићима су Звездине победе највећа радост appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment