Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Букари: Даћемо све од себе да обрадујемо звездаше у дербију

Крилни нападач нашег тима и велико појачање Црвене звезде у летњем прелазном року Осман Букари је изнео очекивања од предстојећег 169. вечитог дербија, који ће уједно бити и његов први на стадиону “Рајко Митић”, али и искористио прилику да позове звездаше да испуне трибине Маракане.

Одмах по завршетку утакмице у Ивањици смо почели са припремама за вечити дерби. У доброј смо форми, која је неопходна за тријумф у дуелу, као што је меч против највећег ривала. Максимално смо опрезни, свесни смо колико је дерби важан за наше навијаче. Уверио сам се у то на претходној утакмици. Када сам постигао гол уследила је ерупција одушевљења, био је то невероватан осећај – истакао је Букари.

Предстојећи 169. вечити дерби игра се 3. марта од 19 часова, дан пред 78. рођендан Црвене звезде, управо због тога ће фудбалери нашег клуба имати додатни мотив да усреће целокупну звездашку јавност.

Утакмица која је пред нама је изузетно важна и због рођендана клуба, који ћемо верујем обележити у сјајној атмосфери и расположењу дан након одиграног меча. Саиграчи су ми рекли да је меч после рођендана увек посебан, сигуран сам да ћемо против Новог Пазара 11. марта сви уживати. Имаћемо додатни мотив да се против вечитог ривала изборимо за добар резултат и обрадујемо армију наших навијача, које и овом приликом позивам да купе карту и буду нам ветар у леђа у петак – закључио је Осман Букари.

Подсећамо све заљубљенике у црвено-беле боје да су карте за 169. вечити дерби у продаји, како онлајн, тако и на благајнама нашег стадиона.

The post Букари: Даћемо све од себе да обрадујемо звездаше у дербију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment