Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРвање

Звездине девојке успешне у Мађарској

Рвачки Опен Куп Мађарске одржан је у суботу 4. марта 2023. године у Кискунфелегyхази, за узраст јуниорки до 20 година. У саставу репрезентације Србије учествовало је пет Звездиних такмичарки.

Српске репрезентативке су екипно заузеле убедљиво прво место и освојиле Куп Мађарске са освојених 150 бодова.

Златне медаље освојиле су Звездине рвачице Милица Секуловић (до 55 кг) и Јована Радивојевић (до 59 кг), сребрне су освојиле Јана Петровић (до 57 кг) и Шемса Тодоровић (до 65 кг), док је бронза припала Маши Перовић (до 68 кг).

Две наше рвачице остале су у Мађарској на завршним припремама са репрезентацијом Србије за предстојеће Првенство Европе за млађе сениорке (У23) које се одржава за две недеље у Букурешту. На овом великом такмичењу у саставу репрезентације Србије наш Клуб представљаће Јована Радивојевић (до 59 кг) и Маша Перовић (до 65 кг). Девојке вредно тренирају у Будимпешти са репрезентативкама Мађарске, у одличним условима у Олимпијском центру Дунаварсанy. Европско првенство је изузетно јако такмичење и мислим да је рано очекивати неке велике резултате. Сигурно је да смо на добром путу и да одлично радимо уз велику подршку Рвачког савеза Србије који је препознао ову одличну генерацију и сигуран сам да ћемо убрзо моћи да се радујемо медаљама са великих такмичења и у женском рвању – истакао је Звездин спортски директор и тренер Далибор Перовић.

The post Звездине девојке успешне у Мађарској appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment