Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Шамот – Црвена звезда Грундфос 34:27 (13:12)

Тежак пораз Црвене звезде Грундфос у 18. колу АРКУС лиге на гостовању у Аранђеловцу, од екипе Шамота – 34:27 (13:12).

Након великих победа фудбалера у “вечитом дербију” и одбојкаша против Војводине, затим одбојкашица и кошаркашица, као и хокејаш, рукометаши нису успели да наставе победнички рођендански низ. Ни присуство легендардног Дејана Великог, Дејана Савића, на трибина у Аранђеловцу није мотивисало момке у црвено-белим дресовима.

Још једна бледа партија на гостовањима и пораз од екипе која се бори за опстанак. Био је успешнији Југовић, а сада и Шамот.

Шамот је ушао боље у утакмицу, водио током већег дела првог полувремена, Црвена звезда јурила и стизала резултат, а затим код 10:10 промашила и зицер. Шамот је поново створио +2, Радовановић а затим и Пантић смањивали за 13:12 на крају првог периода игре.

У другом полувремену, Шамот је брзо дошао до четири гола разлике и контролисао резултат до уласка у последњих десет минута, када је преко младог Симона Мрде стигао и до седам голова предности и потврдио победу. Иван Хорват је са осам голова у другом полувремену покушавао да пробуди и повуче своју екипу, али није имао расположене саиграче у Шумадији. Хорват је прешао цифру од 300 голова у вољеном дресу, али сигурно неће памтити по добром ову утакмицу.

Хорват најефикаснији са осам голова, Ђуровић је постигао шест, по 3 Ненадић и Сегал. Црвена звезда је пропустила прилику да се учврсти на петом месту поразом Радничког од Војводине у Крагујевцу.

Следи репрезентативна пауза а затим и други “вечити дерби” у сезони.

ШАМОТ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ГРУНДФОС 34:27 (13:12)
Аранђеловац, хала: СРЦ “Шумадија”. Гледалаца: 1.000. Судије: Јован Цветковић и Лука Петровић (Ниш). Искључења: Шамот 12, Црвена звезда 4 минута. Седмерци: Шамот 6(6), Црвена звезда 5(4).

ШАМОТ: Чоловић, Прековић 2, В.Радисављевић, Илић, Барбатесковић 1, Н.Радисављевић 2, Живојиновић 1, Крејовић 1, Мрдовић, Ломић 4, Змајевић 6, Милинић 5, Мрда 5, Митровић, Лековић 6(6), Дамјановић 1. Тренер: Звонко Пауновић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ГРУНДФОС: Ђуровић 6, Хорват 8(2), Симић 1, Ненадић 3(2), Колунџић 1, Радовановић 1, Гемаљевић, Мајес, Јелић, Сегал 3, Матичић 2, Шмигић 1, Пантић 1, Перић, Бујишић. Тренер: Ратко Ђурковић

The post Шамот – Црвена звезда Грундфос 34:27 (13:12) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment