Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Важна победа, радујемо се рођенданском спектаклу

Победила је Црвена звезда у оквиру 25. кола екипу ТСЦ-а у Бачкој Тополи резултатом 1:2, а утиске после тешког гостовања изнео је шеф стручног штаба Милош Милојевић.

Увертира је била условљена нестанком струје, али то није оправдање. Била је тешка утакмица за нас против екипе која је у мотивационом и енергетском смислу била боља. Пробали смо са ротацијама и изменама и добро је што смо победили. То је квалитет и јачина Звезде, да се тријумфује и кад се не игра онако као пре 10 дана – почео је Милојевић.

Одличну партију имао је млади Лековић, а шеф стручног штаба нашег тима је управо његову интервенцију са краја првог дела игре издвојио као кључну.

– Честитао бих му на доброј такмичарској утакмици. Није му прва, али је одиграо 90 минута и битно је за њега да скупља рутину. Интервенција са краја првог полувремена је била круцијална. Заиста је играо добро са Драговићем у пару, а за детаљнију анализу има времена. Свакако бих му поручио да настави тако да ради.

Звезда ће у недељу од 16 часова дочекати Нови Пазар када ћемо прославити 78. рођендан нашег клуба, а Милојевић позива навијаче да дођу на меч за који је улаз бесплатан.

Потребна нам је енергија и да држимо фокус, имамо 16 бодова предности, а ако неко може то да нам донесе, онда су то свакако наши навијачи и пуне трибине. Позивам их да дођу у што већем броју да прославимо рођендан – подвукао је Милојевић.

The post Милојевић: Важна победа, радујемо се рођенданском спектаклу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment