Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Звездине јуниорке савладале Лазаревац и избориле учешће на државном првенству

Још једна савршено одиграна утакмица у режији јуниорки Црвене звезде, под вођством Алме Бешлагић Добричанин. У малом дербију црвено-беле су славила у гостима против Лазаревца максималним резултатом 3:0.

Два кола пре краја Првенства Београда за млађе категорије, јуниорке Црвене звезде чврсто држе прво место, а уједно су обезбедиле пласман на државно.

Следеће среде имају прилику да потврде колико су супериорне и то у дербију против Партизана, а биће то уједно и одлучујућа утакмица за коначан пласман на Првенству Београда.

Упркос томе што Црвена звезда има најмлађу екипу у такмичењу, то се по резултатима не може закључити, јер јуниорке из Љутице Богдана играју беспрекорно од првог кола, победе се само нижу.

Поносна на играчице је и Алма Бешлагић Добричанин, која улаже максимум знања и времена како би нови трофеј стигао у црвено-белу породицу.

За сада је испуњен циљ, а то је да одемо на државно првенство. Изборили смо медаљу, али као и сви у нашем клубу желимо да будемо прваци. Иако имамо најмлађу екипу целог такмичења, не кријемо амбиције – истакла је Алма Бешлагић Добричанин.

Добра сарадња са првим тимом услов је за беспрекорно функционисање и свих млађих категорија. Управо је то апострофирала Алма Бешлагић Добричанин, која не заборавља да похвали и рад сениорског тима, односно стручни штаб на челу са Ратком Павличевићем.

Ту су нам и девојке из првог тима да нам помогну, Вишња Жигић и Симона Метеска. Захваљујем се њима и целом стручном штабу нашег првог тима на помоћи да Звезду вратимо на трон српске клупске одбојке. Надам се да ће још девојака следеће сезоне потписати уговор и заиграти у првом тиму, јер њихови резултати доказују да вреде и имају квалитет – закључила је Алма Бешлагић Добричанин, која са клупе успешно предводи јуниорке Црвене звезде.

The post Звездине јуниорке савладале Лазаревац и избориле учешће на државном првенству appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment