Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездини бисери – Покер Звездиних кадета

У викенду иза нас су били активни млади фудбалери који похађају црвено-белу фудбалску академију, а новом сигурном победом кадетска селекција Црвене звезде је пружила одличну фудбалску представу на теренима иза југа Маракане.

Јуниори нашег клуба су доживели пораз у оквиру 19. кола домаћег шампионата од стране Новог Пазара минималним резултатом. Фудбалери Зорана Рендулића су стварали велики број прилика, нарочито у другом делу игре, али нису имали среће да дођу до позитивног исхода. Омладинска селекција нашег развојног тима Графичара је на гостујућем терену савладала екипу Вршца резултатом 0:3. Изабраници Данила Тешића су у првом делу игре постигли два гола, а затим су у другом полувремену још једним поготком потврдили да су бољи ривал. Први гол за Графосе је постигао Јусуф Фајсал, док се као двоструки стрелац истакао Андреј Шкобаљ.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 19. КОЛО:

1. Партизан – 48 бодова, гол разлика 58:22

2. Црвена звезда – 39 бодова, гол разлика 53:24

3. Младост – 36 бодова, гол разлика 43:26

—————

11. Графичар – 25 бодова, гол разлика 28:24

СТРЕЛЦИ: Стефан Пиргић (11 голова, Црвена звезда), Давид Ивић (6 голова, Црвена звезда), Лука Сандуловић и Милан Бајић (5 голова, Графичар).

АСИСТЕНТИ: Лука Бошковић, Стефан Пиргић (5 асистенција, Црвена звезда), Стефан Миладиновић(4 асистенције, Црвена звезда), Милан Бајић, Данкан Мекензи и Вељко Лолић (3 асистенције, Графичар).

Кадетска селекција Црвене звезде је савладала Спартак из Суботице резултатом 4:0 у оквиру 19. рунде првенства, а много разлога за задовољство после меча, који су обележили ефектни погоци, имао је Слађан Николић. Мрежу ривала су погађали редом Вељко Вукојевић, Андрија Максимовић, Стефан Голубовић и Андреј Младеновић, чиме су црвено-бели наставили са убедљивим победама. Кадети Графичара су у оквиру истог кола Кадетске лиге Србије ремизирали са Телеоптиком резултатом 0:0. Добру игру су приказали Графоси на гостујућем терену и имали прилике да дођу до предности, али нажалост нису успели да изборе сва три бода.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 19. КОЛО:

1. Чукарички – 51 бод, гол разлика 75:17

2. Црвена звезда – 48 бодова, гол разлика 80:17

3. Партизан – 47 бодова, гол разлика 54:17

————-

9. Графичар – 24 бода, гол разлика 26:26

СТРЕЛЦИ: Андрија Максимовић (20 голова, Црвена звезда), Стефан Голубовић (13 голова, Црвена звезда), Урош Тегелтија (11 голова, Црвена звезда), Вељко Вукојевић (8 голова, Црвена звезда).

АСИСТЕНТИ: Урош Тегелтија (9 асистенција, Црвена звезда), Андрија Максимовић (8 асистенција, Црвена звезда), Вељко Вукојевић (5 асистенција, Црвена звезда).

Фудбалери Графичара су на мечу 23. кола Прве лиге Србије поражени од крушевачког Трајала резултатом 2:1. Добру партију су пружили изабраници Марка Неђића, али нажалост нису успели да изборе позитиван резултат. Једини гол за Графосе је постигао Матеја Бубањ.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ 22. КОЛО:

1. ИМТ – 53 бода, гол разлика 38:17

2. Железничар Панчево – 49 бодова, гол разлика 37:18

3. РФК Нови Сад 1921 – 38 бодова, гол разлика 31:21

———

4. Графичар – 37 бодова, гол разлика 45:29

СТРЕЛЦИ: Мирко Николашевић (5 голова), Матеја Бубања (4 гола).

АСИСТЕНТИ: Луис Ибањез (4 асистенције), Милош Стојчев (3 асистенције).

Обавезе у првенству су овог викенда почеле и за млађе кадете Црвене звезде, као и Графичара. Чета црвено-белих предвођена од стране Милорада Вилотића је тријумфовала над ОФК Београдом са 2:0. Са два поготка епитет играча утакмице је припао Стефану Младеновском. “Љубичасти” су били још убедљивији те су рутински однели победу над Синђелићем са 3:0. Двоструки стрелац је био Вук Ивановић, док је мрежу ривала погодио и Андреј Митић.

The post Звездини бисери – Покер Звездиних кадета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment