Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеХокеј

Црвено-бели заустављени у полуфиналу плеј-офа ИХЛ лиге

Хокејаши Црвене звезде заустављени су у полуфиналу плеј-офа ИХЛ лиге пошто су са 3:0 у серији изгубили од Триглава из Крања. У последњем, трећем мечу Триглав је славио са 5:4 у продужецима.

Црвено-бели су добро отворили меч и у 13. минуту повели голом Ивана Анића. Ипак, у завршници прве трећине домаћи стижу до преокрета головима Горшеа и Претнара.

Средином другог дела игре Павлович повећава предност Триглава, да би у 37. минуту Претнар постигао још један погодак за 4:1. Звездини хокејаши су одмах узвратили и за само 30 секунди постигли два гола. Прво се у стрелце уписао Павле Подунавац, па потом и Марко Драговић.

Велика жеља и борбеност црвено-белих “оклопника” се исплатила у 52. минуту када је Лазар Лештарић постигао гол за изједначење и тако меч увео у продужетак.

Уследио је врхунац драме у трећој утакмици полуфиналне серије. Покушавали су наши хокејаши да стигну до толико жељеног поготка и продужетка полуфиналне серије, али је све снове срушио Кухар у 5. минуту другог продужетка за крај пута црвено-белих у ИХЛ лиги ове сезоне.

ТРИГЛАВ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 5:4* (2:1, 2:2, 0:1, 0:0, 1:0)

Крањ – Дворана: Злато поље. Судије: Грозник, Милованович, Арлич, Мурник. Казне: Триглав 2 минута, Црвена звезда 6 минута.

ТРИГЛАВ: Плавц, Трелц, Ахачич (1ас), Грошељ, Павц, Поточник, Претнар 2, Бошковић (1ас), Горше 1 (2ас), Маркич (1ас), Павлович 1, Шлибар, Јазбец, Кухар 1, А.Подрекар (2ас), Г.Подрекар (1ас), Српчич, Арх. Тренер: Дриновец.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранковић, Ристић, Драговић 1, Лештарић 1, У.Новаковић, Подунавац 1, Шпањевић, Анић 1, Динић (1ас), Гвозденовић, М.Младеновић, П.Новаковић (1ас), К.Младеновић, Шаљић, Цвик. Тренер: Косовић.

The post Црвено-бели заустављени у полуфиналу плеј-офа ИХЛ лиге appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment