Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Покажи креативност у суботу и упознај Звездине првотимце

Фудбалери Црвене звезде ће у суботу од 18 часова дочекати Младост ГАТ на стадиону „Рајко Митић“, а наш клуб је за креативне и верне навијаче који буду на Маракани припремио изненађење, у оквиру којег ће најуспешнији имати прилику да по завршетку утакмице дођу до свлачионице и упознају првотимце Звезде.

Репрезентативна пауза се полако ближи крају, а како бисмо се на прави начин вратили такмичарским утакмицама, наш клуб је одлучио да обрадује звездаше који ће са трибина Маракане бодрити црвено-беле. У претходном периоду смо на мечевима уочили велики број паноа, са сјајним цртежима и исписима. Управо због тога смо одлучили да мотивишемо све навијаче нашег клуба да за утакмицу са екипом Младост ГАТ припреме креативне радове, на којима ће се налазити цртежи или поруке које су упућене црвено-белима.

Звездаши који на утакмицу понесу пано са црвено-белим мотивима ће по уласку на стадион добити број. Победника ћемо прогласити током другог полувремена када ће спикер прочитати број који је победио, а уједно ће се појавити и на семафору. По завршетку утакмице, власник најкреативнијег и најоригиналнијег рада ће бити награђен упознавањем са Звездиним играчима.

Видимо се на Маракани!

The post Покажи креативност у суботу и упознај Звездине првотимце appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment