Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда Меридианбет дочекује Сплит (понедељак, 20)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет након завршетка такмичења у Евролиги коју су окончали са пет узастопних победа, окрећу се обавезама у регионалној лиги.

До почетка плеј офа, црвено-беле очекују три утакмице, против Сплита, па након тога и две заостале против Морнара у Бару и Цедевита Олимпије у Љубљани.

Први меч на програму игра се у понедељак од 20 часова, а противник је екипа КК Сплит.

У првој утакмици која је календарски отворила 2023.годину црвено-бели су славили у Сплиту 72:63, али су и тренер Ивановић и играчи свесни да не сме бити никаквог опуштања.

Тренер Душко Ивановић: – Дочекујемо екипу Сплита која је одиграла добру сезону у аба лиги, и која је у неким мечевима посебно против „на папиру“ јачих тимова показала да има квалитет. Зато улазимо максимално озбиљно у ову утакмицу, желимо да наставимо серију победа из Евролиге и у добром ритму дочекамо плеј оф АБА лиге који следи. Посебно због чињенице да такмичарски још увек водимо борбу за пласман у регуларном делу сезоне регионалне лиге и сада све снаге окрећемо овом такмичењу – рекао је тренер Ивановић.

Далибор Илић: – Желимо да наставимо са добрим играма, имамо добру атмосферу а она се прави победама којих сада имамо већ 8 у оба такмичења. Не сме бити никаквог опуштања јер је Сплит показао да је добра екипа, а посебно што уз квалитет који имају долазе без притиска у Београд на ову утакмицу. Позивам навијаче да дођу на овај меч јер је он важан за нас. Након тога имамо у кратком року и мечеве у Бару и Љубљани и спремни ћемо дочекати и плеј оф – рекао је Илић.

Утакмица 26. кола АБА лиге игра се понедељак од 20 часова у хали Александар Николић.

The post Црвена звезда Меридианбет дочекује Сплит (понедељак, 20) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment