Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Звезда јача за клуб навијача у Крушевцу

Звездина црвено-бела породица је од данас постала богатија за нови клуб навијача који је званично основан у Крушевцу.

Да љубав према Звезди не зна за границе показали су Крушевљани који су на сопствену, али и иницијативу, као и подршку нашег клуба званично основали групу навијача. Најватреније присталице из Лазаревог града су приредиле феноменалан програм који је пројектован у “Крушевачком позоришту”, а сала у којој је био обележен је била испуњена до последњег места, са присуством више од 350 звездаша.

Дефиле је започео химном Републике Србије – “Боже правде”, а потом је модератор одржао емотиван говор у име града Крушевца и навијача Црвене зведе из овог града који броји нешто мало мање 60 хиљада становника. Потом су се свим присутнима обратили заменик градоначелника града Крушевца – Алексадар Јанковић, као и председник клуба навијача Црвене звезде из Крушевца – Дејан Јовановић.

На велико задовољство нашег 12. играча велику захвалност је исказао председник нашег клуба Светозар Мијаиловић, који је истакао да чврсто верује у подршку свих Крушевљана који навијају за Црвену звезду. Највеће овације и аплаузе присутни су упутили четвртој Звездиној звезди – Владимиру Петровићу Пижону. Догађај је својим присуством увеличало и Звездино дете – Никола Кнежевић који је искористио прилику да позове све навијаче на дуел четвртине финала Купа Србије наредне среде када ће наш тим гостовати Напретку.

Поред свега наведеног, домаћин је припремио краткометражни филм путем којег смо се присетили свих великих успеха нашег клуба.

Ипак, овде се не заустављамо, већ се у блиској будућности планира отварање новог клуба навијача, све док сваки град у Србији и свака средина у којој живе звездаши не добије свој клуб навијача.

The post Звезда јача за клуб навијача у Крушевцу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment