Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Велика подршка у недељу, јер ако некоме није јасно…

Борба за други трофеј у сезони кошаркаша Црвене звезде Меридианбет почиње првом полуфиналном утакмицом полуфинала АБА лиге против екипе Будућности у недељу од 19:30 у хали „Александар Николић“.

Већ смо као клуб у четвртак указали да је први корак у борби за трофеј увек најважнији, као и подршка са трибина која нам је преко потребна посебно због чињенице да наш клуб и тим поново очекују разне „замке“ на путу и борби за титулу!

Колико оне могу да буду велике видели смо током лигашког дела једног другог такмичења где смо на више начина саплитани погрешним одлукама којима смо остајали без победа, разним забранама, финансијским опструкцијама, као и казнама у намери да не завршимо у четвртфиналу.

То у овом такмичењу нећемо дозволити, и као клуб тражимо нормалан третман у коме ће се на терену одредити ко је бољи! Прву утакмицу полуфинала АБА лиге у Београду и поред више добронамерних упозорења судиће нам словеначка судијска тројка: Саша Пукл, Дамир Јавор и Сашо Петек; Ако неко није информисан и некоме није јасно…

КК Црвена звезда Меридианбет позива све наше присталице да дођу у недељу увече у халу Александар Николић, испуне је и пруже велику подршку нашем тиму у настојањима да полуфиналну серију отвори победом!

Карте за ову утакмицу ценама пуштене су у продају од среде у 12 часова на свим продајним местима „Tickets.rs“ као и онлајн по стандардним ценама које важе целе сезоне за регионално такмичење.

Карте на дан утакмице продаваће се на благајни хале Александар Николић од 14 часова.

Будите уз црвено-беле сада када је најважније, помозите нашем тиму да направи корак ка још једном трофеју у овој сезони!

Други меч у полуфиналној серији играће се 23.05. у хали Морача у Подгорици.

The post Велика подршка у недељу, јер ако некоме није јасно… appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment