Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Зашто појединци мисле да су изнад свих у АБА лиги?

КК Црвена звезда Меридианбет само дан након победе у првој полуфиналној утакмици против екипе Будућности која је била и најбоља промоција АБА лиге, због амбијента, пуне хале, добре кошарке и одсуства најмањег инцидента, принуђен је да се обрати јавности након извештаја делегата са те утакмице.

Као клуб, по пријему званичног делегатског извештаја (у коме није било већих примедби) , принуђени смо да изразимо огромно незадовољство опаском судије Саше Пукла, који је под ставком „остало“ унео у записник са утакмице и саркастичну примедбу којом се „захвалио домаћем клубу на званичном саопштењу пар дана пре утакмице, што је очито „нормална добродошлица“ у овој лиги“???

КК Црвена звезда Меридианбет који је један од сувласника лиге, јавно поставља питање – у чије је име ово писао овај судија, да ли се сећа шта је радио у прошлости, да ли заиста мисли да је већи и важнији од: лиге, играча, пуних трибина и на крају клубова који су власници лиге?

Званично саопштење КК Црвена звезда од четвртка видимо након ове „опаске“ само као погодак у мету клуба који се бори за јасне односе у АБА лиги, јер су нам интереси врло чисти – да се победници одлучују искључиво и само на паркету, а лига (која је у власништву клубова) има имиџ поштене лиге у којој је судија „само“ један од актера целокупне представе (утакмица, играчи, две екипе, тренери, навијачи у хали и испред ТВ екрана) а не главна „звезда“ програма због којих се и игра утакмица!

Црвена звезда ће зато, допадало се то некоме или не (па чак и једном судији) да се оглашава сваки пут када сматра да је то потребно, и када се као клуб не слаже са неким одлукама које нису у интересу АБА лиге – која је у власништву клубова.

Зато позивамо челнике лиге да санкционишу овакво понашање, јер уз сво уважавање и тежине посла које обављају судије, појединци са оваквим опаскама немају право да се постављају изнад клубова и целокупне лиге.

КК Црвена звезда Меридианбет

The post Зашто појединци мисле да су изнад свих у АБА лиги? appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment