Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели отпутовали у Подгорицу (уторак, 20)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет отпутовали су у Подгорицу где их у уторак увече (20 часова) очекује друга утакмица полуфинала АБА лиге.

Меч број два полуфиналне серије игра се у дворани СЦ Морача.

Црвено-бели су у првој утакмици пред 8000 гледалаца славили прошле недеље у хали „Александар Николић“ са убедљвиих 93:55 и повели са 1:0 у серији.

Другу утакмицу полуфинала судиће судијска тројка Болтаузер, Недовић и Хоџић.

Пред пут у Подгорицу црвено-бели су вредно тренирали и спремни дочекују други меч, а тренер Душко Ивановић имаће на располагању све играче:

Очекује нас нови меч против Будућности, клуба који поштујемо и против тима против кога нас очекује у уторак тежак посао. Одиграли смо одличну утакмицу у Београду, али сада играмо на гостујућем терену где ће кошаркаши Будућности имати подршку, а сигурно ће одиграти врло ангажовано јер резултат прве утакмице није реалан показатељ њиховог квалитета. Идемо да одиграмо чврсто, добро, са пуно енергије и са жељом да победимо – рекао је тренер Црвене звезде Душко Ивановић.

Филип Петрушев: – Добро се познајемо са екипом Будућности, следи нам четврти меч ове сезоне. Претходни смо одиграли одлично, али тај меч, и разлика у тој утакмици нису мерило квалитета екипе Будућности. Сада ће играти пред својим навијачима, са жељом да се покажу у бољем светлу и да дођу до победе, чиме би вратили серију у Београд. Морамо бити спремни да истакнемо наше квалитете и наметнемо ритам који нама одговора како би дошли до резултата а то је победа и пласман у финале – рекао је Петрушев.

Екипа у Подгорицу стиже у раним поподневним часовима, а вечерас ће тренирати у дворани СЦ „Морача“ где ће се у уторак увече одиграти утакмица.

The post Црвено-бели отпутовали у Подгорицу (уторак, 20) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment