Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Дођи на “Отворен дан” и присуствуј прослави титуле

У недељу од 16 часова и 30 минута Омладинска школа Црвене звезде, сада већ традиционално организује “Отворен дан”, а дечаци рођени 2014, 2015. и 2016. године ће тако имати прилику да покажу своју умеће и заслуже прелазак у омиљени клуб. Након тренинга, дечаци ће имати прилику да присуствују прослави 34. шампионске титуле када ће наши првотимци дочекати Нови Пазар од 19 сати на стадиону ”Рајко Митић”.

Окупљање дечака је заказано за недељу у 16 часова код свлачионице наше Омладинске школе која је смештена иза јужне трибине Маракане. Дечаци треба да понесу своју опрему и обавезно костобране и копачке.

Након кратког састанка будуће наде нашег клуба ће прећи на рад на терену, где ће под будним оком чак 10 тренера, пет скаута, координатора Омладинске школе Црвене звезде, као и четири супервизора специјализованих за различите фудбалске сегменте, тренирати у временском интервалу од 90 минута. Дечаци ће радити на провери моторичких, као и техничких способности, али ће највећи акценат бити на доселекцији Звездиних базних категорија.

По завршетку тренинга, у 18 часова, сви учесници ”Отвореног дана” ће у пратњи својих родитеља присуствовати утакмици првог тима Црвене звезде против Новог Пазара која је заказана за 19 сати. У периоду од сат времена до почетка меча малишани ће имати времена да се пресвуку, освеже и несметано уђу на стадион. Дечацима ће у пратњи старатеља бити доступан улаз на јужну трибину стадиона ”Рајко Митић”.

Позив свим малишанима је упутио координатор наше фудбалске академије Владимир Цвјетичанин, стручњак задужен за најмлађе старосне категорије.

Током једне сезоне Омладинска школа Црвене звезде традиционално организује два „Отворена дана“, један у јесењем, а други у пролећнем делу такмичарске године. Циљ предстојећег тренинга биће доселекција базних узраста. Позивамо све заинтересоване дечаке, који се баве фудбалом, поседују фудбалско знање и умеће – односно таленат да слободно дођу и покажу се у најбољем светлу. Током самог рада биће укључено готово 20 особа, како тренера, тако скаута и координатора. Анализираћемо и обратити пажњу на моторику играча, техничку обученост и фудбалску интелигенцију. На крају ће на нашу велику радост неко од деце бити прикључен Цреној звезди. Такође, нешто што нас нарочито радује јесте да ће сви учесници присуствовати утакмици првотимаца Звезде, односно шампионској прослави, те ће добити једну непроцењиву успомену за читав живот. Наш клуб се побринуо о најситнијим детаљима како би све протекло у најбољем реду, а сви присутни уживали током тренинга и дружења на утакмици – изјавио је Цвјетичанин.

Велики је број дечака , који су управо захваљујући оваквим догађајима задужили црвено-бели дрес, тако да вас позивамо да дођете, дружите се, покажете у најбољем светлу, уживате у феноманалном фудбалском амбијенту на прослави Звездине титуле и постанете део највећег српског клуба, што је сан сваког ко почне да се бави фудбалом!

The post Дођи на “Отворен дан” и присуствуј прослави титуле appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment