Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Џокер Јовић потписао победу омладинаца

Омладинци Црвене звезде су савладали Графичар резултатом 0:1 и тријумфом, као другопласирани на табели завршили сезону у првенству. Победу екипи Зорана Рендулића донео је резервиста Стефан Јовић у финишу сусрета и то ефектним поготком после асистенције Стефана Пиргића.

Графичар – Црвена звезда 0:1 (0:0)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Иван Стаменковић.

Стрелац: Јовић у 90. минуту.

Жути картони: Радић (Графичар), Лечић, Марић (Црвена звезда).

Црвени картони: Поповић (Графичар), Пиргић (Црвена звезда).

Графичар: Борјан, Милојковић (од 69. Бајагић), Радић, Црнојевић, Бубања (од 69. Радовић), Димитријевић (од 66. Мотика), Б. Цветковић (од 46. Поповић), А. Цветковић, Лолић (од 74. Бостон), Фајсал, Шкобаљ.

Црвена звезда: Лаиновић, Матић, Видојевић, Огбу, Марић, Мирановић, Лечић (од 87. Јовић), Радоњић (од 56. Кривокапић), Сандуловић (од 46. Бошковић), Радујко (од 46. Пиргић), Никчевић.

Чврсто се ушло у меч, а с обзиром на познанство Рендулића и Тешића, који му је до скора био асистент, присуствовали смо правом тактичком надмудривању. Покушај Лечића главом био је изолован случај претње из прекида, с обзиром на то да су готово све шансе, на обе стране, била производ контри.

У два наврата се Сандуловић није снашао испред гола Графичар, а сличан епилог имала су и Фајсалова истрчавања. Најузбудљивије је било у 36. минуту када је пројектил Мирановића затресао пречку.

Прву конкретнију прилику у другом полувремену смо видели када је у 65. минуту Бошковић изашао испред Борјана, а Радић га у последњем тренутку изблокирао. Узвратио је А. Цветковић на другој страни ударцем искоса са десног бока, али се Лаиновић истакао одбраном.

Ипак, ствари у своје руке, узео је Стефан Јовић и ефектно са ивице казненог простора након додавања Пиргића погодио само рашље Борјановог гола.

The post Џокер Јовић потписао победу омладинаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment