Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Малишани одушевили на Звездином отвореном дану

ФК Црвена звезда је пред утакмицу са Новим Пазаром на којој ћемо прославити освајање 13. дупле круне, организовао отворен дан за дечаке рођене 2014, 2015. и 2016. године који су под надзором тренера из наше Омладинске школе, вредно радили и скренули пажњу на себе.

Дечаци, којих је било 120 на данашњем тренингу, су се у 16 часова окупили код свлачионица Омладинске школе, и жељни доказивања показали завидан фудбалски таленат. У временском интервалу од 90 минута, радили су на провери моторичких и техничких способности, док су тренери из наше академије будним оком посматрали и вршили селекцију дечака који ће да појачају Звездина базна годишта. Више о томе рекао нам је координатор Владимир Цвијетићанин.

Драго ми је што смо одржали отворен тренинг у једном свечарском дану, када Црвена звезда слави дуплу круну, и видело се и код деце, али и код родитеља колико је атмосфера била позитивна. Деца су прво показивала моторичко-техничке способности, а затим се прешло на игру, то је оно што им је најомиљеније. Тренинг је завршен састанком и потом смо се сви заједно упутили на трибину да гледамо утакмицу са Новим Пазаром. Циљ нам је доселекција, а данашњи дан је свакако опустио малишане, јер се често дешавало да деца од страха не успеју да покажу колико знају, међутим догађај у ком Звезда слави дуплу круну, свакако је релаксирао дечаке и то је било приметно. Више од 20 људи је било укључено у данашњи тренинг, како тренери, тако и скаути и заиста смо задовољни виђеним – рекао је Цвијетићанин.

The post Малишани одушевили на Звездином отвореном дану appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment