Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда у трећем шеширу Лиге шампиона

Фудбалери Црвене звезде ће од септембра учествовати у групној фази Лиге шампиона, а оно што је већ данас познато, то је да ће наш клуб бити смештен у трећи шешир.

Иако се још увек, наравно, не зна која 32 клуба ће играти у Лиги шампиона од јесени, с обзиром да нас чекају квалификације током лета, Звезда је прва обезбедила учешће у групној фази. У међувремену, исто је пошло за ногом: Манчестер Ситију, Арсеналу, Манчестер Јунајтеду, Њукаслу (Енглеска), Барселони, Атлетико Мадриду, Реал Сосиједаду (Шпанија), Наполију, Лацију, Интеру, Милану (Италија), Бајерн Минхену, Борусији Дортмунд, РБ Лајпцигу, Унион Берлину (Немачка), ПСЖ-у, Лансу (Француска), Бенфици, Порту (Португал), Фејнорду (Холандија), Салцбургу (Аустрија), Селтику (Шкотска) и Шахтјору (Украјина). Чека се још освајач Лиге Европе, у чијем финалу ће се састати Рома и Севиља, док ће се преосталих шест учесника сазнати кроз квалификације.

Оно што је било кључно да се Звезда нађе у трећем шеширу је да Реал Сосиједад успе да обезбеди Лигу шампиона, што је клубу из Шпаније пошло за ногом, чиме је Виљареал изгубио шансу за то. Још увек постоје различите калкулације када је реч о првом и другом шеширу, у зависности од освајача Лиге Европе, али оно што је сигурно је да ће Звезда која се тренутно налази на 42. месту када је реч о УЕФА ранкинг листи, смештена у трећи. Жреб ће бити одржан у последњој недељи августа, а наш клуб има прилику да се до тада предвођен новим тренером Бараком Бахаром добро спреми за све изазове који нас очекују.

The post Звезда у трећем шеширу Лиге шампиона appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE мај 31, 2023 at 11:03

mi smo za peti šešir,bićemo samo sprdnja i vreća za punjenje i ponizavanje sa olajinkom,stamenićem,mitrović i ostala boranija

Reply

Leave a Comment