Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Стара Пазова по киши поздравила Звездин караван

Велики летњи караван ФК Црвена звезда је званично отворен 29. маја, тачно 32 године од када се наш клуб попео на кров Европе. Само дан касније црвено-бела делегација је започела обилазак градова широм Србије, а велику част и задовољство да угости пехаре је на почетку имала Стара Пазова.

Упркос киши која је пратила поподневне часове у Старој Пазови, навијачи у клупским обележјима су дочекали Звездин аутобус који је директно са стадиона “Рајко Митић” допутовао са пехарима. Фан зона је брзо постављена, а редом су изложени трофеј Лиге шампиона, као и овогодишња дупла круна.

Нешто лошији временски услови нису омели звездаше да заједно у кругу породице редом долазе на Трг доктора Зорана Ђинђића у Старој Пазови како би поздравили велики успех Црвене звезде у сезони иза нас. На старту нас је импресионирала четворочлана фамилија у којој сви поред чланске поседују и сезонску улазницу за мечеве на Маракани. Нешто касније наши представници су дочекали искусног навијача који дошао да се фотографише са чувеним “ушатим” пехаром, те је искористио прилику да се похвали шалом који је носио у Бари на стадион “Свети Никола” када је уживо бодрио “златну генерацију” из 1991. године.

Током трочасовног дружења на разгласу су се могле чути добро познате звездашке песме, а нашу делегацију је одушевио велики број малишана који је посетио фан зону и зарадио успомену за читав живот. Такође, један млади навијач је искористио прилику да упути писмо свом идолу, капитену Црвене звезде – Милану Борјану.

Становници Старе Пазове су показали да је Звезда једна велика породица и појачали путем 57 нових чланова свој вољени клуб. Наредна станица црвено-белог каравана јесте Зрењанин, а нема дилеме да ћемо из дана у дан све више ширити огромну звездашку фамилију.

The post Стара Пазова по киши поздравила Звездин караван appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment