Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда је породица | Њихова веза са клубом осликава најискренију љубав

Црвена звезда је на прослави 34. шампионске титуле, односно шесте у низу, успешно спровела акцију „Звезда је породица“, кроз коју је наш клуб угостио најмногобројнију звездашку фамилију од 14 чланова, која је уживала на утакмици против Новог Пазара и церемонији доделе пехара након меча.

Путем акције коју Звезда на велико задовољство реализује две сезоне уназад, имали смо огромну част да угостимо породицу Филић из Крагујевца, којој смо омогућили да потпуно бесплатно присуствује на последњем мечу наших првотимаца у овој такмичарској години, када смо подигли пехар националног првенства.

Наша делегација је допутовала до дома четрнаесточлане породице, која нас је сачекала уз осмехе и већ спремна у Звездиним обележјима за пут према Маракани. Отац Радојица и мајка Јасмина са својих дванаесторо деце су прави пример да је љубав према црвено-белим бојама наследна и да се преноси са генерације на генерацију. Неки од њих су имали привилегију да први пут посете стадион „Рајко Митић“, пре свега беба Методије, који је рођен у новембру 2022. године. Наш клуб се побринуо да их по доласку на највећи српски стадион дочека председник ФК Црвена звезда – Светозар Мијаиловић, који их је угостио у службеним просторијама и доделио симболичне поклоне. Посета музеју је била неизоставна приликом доласка на Маракану, где су искористили прилику да се фотографишу са пехарима.

Када су заузели своја места у свечаној ложи ВИП 2 на западној страни стадиона, чланови породице Филић, поготово малишани, су са одушевљењем посматрали читав меч, а затим и током свечаног дефилеа доделе медаља и пехара, што је био несвакидашњи доживљај за њих. Ово је сигурно било незаборавно искуство за најмногобројнију звездашку породицу, а пре свега за децу Радојице и Јасмине – Теодору, Арсенија, Данила, Анастасију, Софију, Василија, Филипа, Симониду, Богдана, Константина, Стефану и најмлађег Методија.

Наш клуб ће и убудуће наставити са овом акцијом, а ви уколико нисте у могућности да приуштите долазак или познајете такву породицу, пријавите се на office@crvenazvezdafk.com.

The post Звезда је породица | Њихова веза са клубом осликава најискренију љубав appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment