Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Шабац путем каравана доказао верност Звезди

Нема предаха за црвено-бели караван, који је после посете Старој Пазови и Зрењанину данас допутовао у Шабац. Добро познати град навијача Црвене звезде је оправдао сва очекивања, а звездаши из округа Мачве су повећали нашу породицу за нова 83 члана.

Град који се налази у западној Србији познат је као звездашка средина. Шабац броји око 55 хиљада становника, а изнад 70% становништва су навијачи најтрофејнијег српског клуба.

Црвено-бела фан зона, украшена балонима са Звездиним грбом, је данас око 18 часова постављена на Тргу шабачких жртава. Одмах на почетку се окупио велики број навијача који је пружио подршку и исказао одушевљење доласком Црвене звезде у град на обали реке Саве. За разлику од претходна два дана није било падавина, те је атмосфера била током тросатног дружења на завидном нивоу.

Наши навијачи су уживали у сликању са трофејима, а нарочито са пехаром Лиге шампиона, као и домаћих такмичења које су наши фудбалери освојили у протеклој сезони. Поготово су се томе обрадовали најмлађи звездаши из овог града. Звездине песме су се далеко чуле на разгласу и привилачиле знатижељне пролазнике, који су симпатично прилазили фан зони и без размишљања одлучили да заузму место пред пултом за чланство. Наш 12. играч је одлучио да на озваничи љубав према клубу, те смо постали снажнији за 83 члана.

Наша делигација је наишла на љубазне домаћине који су истицали високу организованост саме акције, а поједини становници Шапца су се присетили како је то било пре две године када смо такође посетили један од највећих звездашких градова.

Црвена звезда већ сутра наставља свој караван, а следећа станица је Пожаревац.

Подсећања ради, за Црвену звезду тренутно наступа Шапчанин Славољуб Срнић. Овај град и наш клуб везују и бројни други играчи који су носили црвено-бели дрес. Кроз историју најпознатији су примери Војислава Мелића, Зорана Ризнића, а у новијој историји нападача Александра Јевтића.

The post Шабац путем каравана доказао верност Звезди appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment