Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иванићев погодак најлепши у мају

Чланови Црвене звезде су путем наше апликације гласали за најлепши погодак црвено-белих првотимаца у мају и одлучили да је то гол Мирка Иванића на мечу против Радничког 1923 одиграном у Крагујевцу у оквиру шестог кола плеј-офа Суперлиге Србије.

За време протеклог месеца, којим је и завршена такмичарска година, црвено-бели су били итекако расположени, с обзиром да су 12 пута тресли мреже, али један погодак је дефинитивно атрактивношћу одскочио од осталих, а у најужи избор су ушли следећи голови: Мирко Иванић против Радничког 1923 у ремију од 1:1, Кингс Кангва против Војводине у победи од 2:1 (други гол), Јован Мијатовић против Вождовца у победи од 0:2 (други гол), Александар Пешић против екипе Чукаричког у финалу Купа у победи од 2:1 (други гол) и Гелор Канга против Новог Пазара на прослави титуле у ремију од 2:2 (први гол).

За најлепши погодак месеца априла изабран је еврогол Мирка Иванића на мечу против екипе из Крагујевца са 454 гласова. Покушавао је популарни Мића више пута ове сезоне да постигне погодак на сличан начин као 20. маја ове године, али му није полазило за руком. Ипак, у Крагујевцу је након помоћне игре из корнера, Иванићу лопту одложио Кингс Кангва, а овај прецизним ударцем распалио по њој и постигао један од најлепших погодака Црвене звезде ове сезоне.

Другу позицију са 399 гласова је заузео асистент најлепшег гола – Кингс Кангва, за још један прелеп погодак против Војводине и то за победу у последњим тренуцима меча. Треће место са 397 гласова је припало Гелору Канги за гол против Новог Пазара на прослави титуле. Четврто место са 370 гласова по избору навијача је заузео Јован Мијатовић, који је преварио два играча Вождовца и постигао свој првенац у црвено-белом дресу на гостовању популарним Змајевима, док је гол Александра Пешића у финалу Купа за победу против Чукаричког подржало 170 звездаша.

The post Иванићев погодак најлепши у мају appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment