Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Суботички матуранти увеличали Звездин караван

Велики Звездин летњи караван је започео обилазак градова Војводине, а црвено-бели аутобус је данас стигао у најсевернији град наше државе – Суботицу. Верни навијачи су трећу годину заредом посетили црвено-белу фан зону и појачали Звездину породицу за 80 нових чланова.

Делегација Црвене звезде је у поподневним часовима кренула на пут како би усрећила звездаше из Суботице, Кикинде, Апатина, Сомбора и Српске Црње. Први град који је летњи караван посетио сада већ традиционално трећу годину заредом је Суботица.

Директно из Београда клупски аутобус је стигао до споменика Светог Тројства, где је и постављена црвено-бела фан зона. Иако је прошло само годину дана од посете вољеног клуба, Суботичани су се у великом броју окупили како би постали чланови, обновили чланске карте, али и створили успомену за цео живот. Фотографисали се са пехаром Лиге шампиона, као и трофејима првенства и Купа Србије, које су првотимци нашег клуба освојили у сезони која је сада већ за нама.

Звездине песме, балони са мотивима нашег клуба, али и навијачи у црвено-белим обележјима су само још једна потврда праве породичне атмосфере. Догађај нису пропустили ни матуранти који ће овај важан датум у животу и крај школских дана памтити по томе што је и Црвена звезда била његов део.

На верност у Суботици се нашем клубу обавезало 80 навијача, који су се учланили у клуб. Већ сутра Звездин караван наставља свој пут, а од 18 сати до 21 час црвено-бела фан зона ће бити постављена у Кикинди на Тргу српских добровољаца.

The post Суботички матуранти увеличали Звездин караван appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment