Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кикинда Звездин бастион

Црвено-бели караван је наставио свој пут, а град који смо данас посетили јесте Кикинда, у којој је љубав према Звезди традиционална, а о томе говори податак да смо добили 35 нових чланова нашег клуба.

Звездин аутобус се паркирао у центру Кикинде око 18 часова, а наши штандови као и трофеји, постављени су на Тргу српских добровољаца. На самом старту велики број навијача се одушевио тиме што их је вољени клуб посетио и омогућио да се осете као део велике црвено-беле породице, што и јесу. Време је било сјајно, кише није било на видику као првих пар дана наше турнеје, те су Кикинђани могли на прави начин да уживају у правом звездашком дану.

Малишани, којих је било у великом броју, али и они старији са нестрпљењем су чекали у реду да би се сликали са трофејима, а нарочито им је срце било пуно када су стали поред пехара освојеног у Барију 1991. године. Звездине песме су се пуштале са разгласа, а фан зона је нудила мноштво занимација за све оне који су део велике Звездине породице. Када се дружење приводило крају, звездаши из Кикинде су нас испратили и пожелели да долазимо у њихов град сваке године.

Овај прелеп и сунчан дан, завршен је са 35 нових чланова нашег клуба, а караван се наставља већ сутра када ћемо посетити Апатин.

The post Кикинда Звездин бастион appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment