Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Звездин тим вицешампионски на ЕП у Београду

Каратисти Црвене звезде учествовали су на 36. Европском првенству у традиционалном каратеу које је одржано у Београду где су остварили одличне резултате.

Мушка сениорска екипа Црвене звезде у саставу Ненад Ђуричић, Срђан Марић и Филип Михајловић освојила је 2. место и титулу вицешампиона Европе у борбама.

У женској конкуренцији Емилија Антанасијевић је освојила златну медаљу са репрезентацијом Србије у екипном делу у дисциплини кате, док је у појединачној омладинској конкуренцији у катама освојила сребрну медаљу.

У конкуренцији старијих сениора наступио је Ненад Станковић који је у екипном делу са репрезентацијом Србије освојио златну медаљу у борбама.

Звездин јуниор Аљоша Петровић је освојио сребрну медаљу у појединачној конкуренцији у катама, док су бронзане медаље припале Лелици Петровић (кате, старије пионирке), Илији Кочовићу (кате, старији пионири) и Дуњи Ђурић (млађе пионирке).

Каратисте Црвене звезде на Европском првенству у Београду предводио је тренер Игор Гајић.

Спортско друштво Црвена звезда честита Звездиним каратистима, стручном штабу и менаџменту клуба на изванредним резултатима.

The post Звездин тим вицешампионски на ЕП у Београду appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment