Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Српска Црња традиционално угостила Звездин караван

Црвена звезда је посетила последњи град у Војводини путем великог летњег каравана, те смо данас обрадовали све звездаше из Српске Црње који су демонстрирали верност вољеном клубу на традиционалан начин и повећали црвено-белу породицу за 86 нових чланова.

Звездин караван не зна за границе и свакодневно доноси радост великом броју навијача нашег клуба. Од 29. маја и годишњице Барија смо обишли девет градова, од тога Суботицу, Кикинду, Апатин и Сомбор на територији Војводине, а незаобилазна станица за наш клуб је ове године била и Спрска Црња.

Град који је смештен на самој граници Србије и Румуније броји мало мање од четири хиљаде становника, а већину чине управо звездаши. Домаћин је на несвакидашњи и оригиналан начин дочекао Црвену звезду у њихов град. У традиционалном духу навијачи су на фијакеру уз пратњу Звездиних песама дочекали црвено-бели аутобус, а потом предводили нашу делегацију до српске православне цркве посвећене Светом Великомученику Прокопију.

Фан зона је брзо постављена, а огроман број малишана је појурио према Звездиним балонима који су декорисали сценографију. Пехар Лиге шампиона је засијао и константно привлачио навијаче који нису могли да скину поглед са највећег клупског трофеја у фудбалу. Потом је представник навијача из Српске Црње одржао прикладан говор, те исказао велику захвалност нашем клубу, а потом се присетио личних успомена са стадиона “Свети Никола” у Барију када смо се попели на кров Европе 1991. године.

Најватреније присталице су путем транспарента поручиле: “Ајмо сада сви звездаши, чланство Звезди много значи!”. Тиме је наш 12. играч послао утицајну поруку на све присутне, те смо заједно повећали број чланова за 86 навијача. Током три часа атмосфета је била феноменална, а из Српске Црње носимо прелепе успомене на Маракану.

Заслужена пауза очекује нашу делегацију, а врло брзо наш караван наставља пут по следећем распореду:

10. јун – Ваљево

12. јун – Бар

13. јун – Будва

14. јун – Котор

15. јун – Херцег Нови

17. јун – Никшић

18. јун – Требиње

19. јун – Невесиње

20. јун – Гацко

22. јун – Вишеград

The post Српска Црња традиционално угостила Звездин караван appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment