Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Реновирање фасаде на Маракани

Док се првотимци Црвене звезде налазе на заслуженом одмору, екипа за одржавање стадиона „Рајко Митић“ свакодневно ради на томе да комплетно унапреди инфраструктуру. У складу са тим данас су започели радови реновирања фасаде на западној страни Маракане.

Жустри радови на највећем српском стадиону су у току, а ускоро се очекује постављање најмодерније хибридне подлоге на главном терену стадиона који носи назив по првој Звездиној звезди – Рајку Митићу. Сектор за одржавање стадиона је кренуо у комплетно освежавање спољашњег изгледа западне трибине у виду реновирања фасаде.

Радови су започели скидањем старе фарбе и постављањем заштите, а потом ће се нанети двокомпонентна полиуретанска фарба као завршни премаз. Наравно предњачиће црвено-беле боје у мотивина нашег клуба, а тиме ће стадион окрепити свој спољашњи изглед.

Црвену звезду поред домаћих изазова од наредне сезоне очекује такмичење у оквиру групне фазе Лиге шампиона, а сигурни смо да ће трибине бити пуне. У складу са величином клуба Маракана ће изгледати велелепно за најјаче фудбалско такмичење у Европи.

The post Реновирање фасаде на Маракани appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment