Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пионири Звезде прваци државе

Селекција пионира Црвене звезде је, након подизања пехара Прве лиге пионира Београда, на завршном турниру у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови освојила титулу првака државе.

Звездина деца рођена 2008. године су са 74 освојена бода обезбедила титулу првака шампионата на нивоу Београда, те је тим Милана Миленковића обезбедио учешће на завршном такмичењу на теренима ФСС у Старој Пазови. Четири екипе су због одличних партија током сезоне добиле шансу да се боре за титулу првака на државном нивоу, а то су Војводина, Реал Ниш и Аполон.

У полуфиналу противник за наш клуб је била новосадска “Стара дама”, а славили су београдски црвено-бели веома убедљиво са 4:1. Одлична игра, са прегршт искреираних шанси и акција је водила младе фудбалере до финала. Хет-трик против Војводине је забележио Василије Костов, а у листу стрелаца се уписао и Василије Суботић.

У финалу Звездини бисери су тријумфовали над Аполоном са 3:1 и кроз једну доминантну партију стигли до титуле првака пионира на нивоу државе. Голове вредне трофеја су постигли Василије Костов, који је два пута затресао мрежу, као и Алекса Дамјановић.

Освајачи титуле на државном нивоу за пионире су: Станковић, Ћопић, Л. Николић, Вранић, Ивановић, Журић, Костов, Штулић, Зарић, Карановић, Дамјановић, Тамбурић, Паповић, В. Николић, Петровић, Јовичић, Шарић. Тренер: М. Миленковић.

The post Пионири Звезде прваци државе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment