Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Сезонске карте и увод у нову црвено-белу причу

КК Црвена звезда Меридианбет почео је продају сезонских 04. септембра, а после 10 дана продаја и невероватног интересовања свих Звездаша са поносом може да истакне да ће ово бити рекордна продаја. Овом приликом изражавамо велико задовољство и желимо да се захвалимо свим Звездашима који су купили сезонске карте, постали чланови Клуба и на најдиректнији начин показали своју приврженост Клубу.

И ове године смо се потрудили да сезонска карта буде и више од саме улазнице за утакмицу и направили цео концепт, који заправо представља увод у оно што нам предстоји, како ове сезоне, тако и у наредном периоду.

Сваки навијач уз сезонску карту добија и специјално дизајниран часопис/брошуру, која ће нас подсетити шта смо сви заједно остварили у блиској прошлости, али и шта нас чека у блиској будућности!

Ту су подсетници на два велика јубилеја која нам стижу у наредне две године – 50 година од првог клупског евро трофеја који је освојио један српски клуб, па онда и корак ка 80 година од оснивања наше Црвене звезде који нас чека у марту 2025 .године!

Подсетићемо се и шта значи наш повратак у Београдску Арену, место где смо још пре једне деценије пунили трибине, обарали рекорде Евролиге и Еврокупа (24 232) и исписивали историју Црвене звезде и српске кошарке.

Такође, у брошури се налази распоред свих утакмица, где ће навијачи моћи да уписују и резултате, као и комплетан ростер нашег тима, чиме ће и за хроничаре ова брошура постати вредна меморабилија у будућности.

Сваки од сектора у Арени добио је сезонску карту – дрес из неке од епоха Клуба. Трибине, картица која се до сада увек куповала у највећем броју, носи на себи дрес „златне генерације“ која је освојила први клупски евро трофеј, а о њој ће се додатно причати у Априлу, када обележавамо 50 година од тог великог успеха за Црвену звезду и српску кошарку. Остале картице можете погледати у галерији:

Уједно, ово је почетак приче о сређивању просторија на Малом Калемегдану, где је у плану креирање клупског Музеја, уз иновативнији приступ, о чему ће навијачи бити благовремено обавештени.

Наши пријатељи, наш победнички тим, наши спонзори потрудили су се да током продаје сезонсих карата награђују наше навијаче за своју оданост и верност!

Лукоил Србија спремио је специјално дизајниране картице за попуст и бенефите код њих и тиме креирао акцију “Са вама на путу шампиона”. Сваки власник сезонске и чланске карте ће са новом Лукоил картицом моћи да оствари попуст на продајним местима нашег партнера.

Наш називни спонзор Меридианбет потрудио се да сви сезонци буду награђени, а више о томе сви могу да информишу у самој брошури.

Бањалучка пивара наградиће сваког 100. купца сезонске улазнице пакетом Нектара, а сваки 1000. купац добија на поклон 100 лименки Нектар пива и дрес! (сви могу у наредном периоду очекивати поклон пакете на кућној адреси).

Такође, у званичној продавници сви власници сезонских остварују аутоматски 10% попуста.

Будите уз Црвену звезду Меридианбет у наредној сезони, помозите тиму и момцима да уз пуне трибине и препознатљив амбијент дођу до победа и трофеја који су нам постали навика.

The post Сезонске карте и увод у нову црвено-белу причу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment